29 / 03 / 2024

Eclipse Maslak'ta ofislerin yarısı satıldı!

Eclipse Maslak'ta ofislerin yarısı satıldı!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak projesinde ofislerin yüzde 51'i satıldı. Projede çeşitli büyüklüklerde hemen teslim ofis seçeneklerinin satışı ise devam ediyor. İşte detaylar...



Maslak bölgesindeki ilk Avrupa Konutları markalı proje olan Eclipse Maslak'ın konut kuleleri ve yatay ofislerinde anahtar teslimi heyecanı yaşanıyor. Projedeki Maslak Business markalı yatay ofis blokları da yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. 128 metrekare ile bin 500 metrekare arasında değişen ofisler en geniş kullanım alanını sunma ve iş hayatını kolaylaştırıcı şekilde donatılarla tasarlanmış. Yatay bir tasarıma sahip ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir düzlemde konumlanmasına olanak sağlıyor. Bu şekilde şirket içi enerji tüketimi sağlanırken fonksiyonel, kolay ve ulaşılabilir bir oluşum kuruluyor. 


METREKARESİ 3 BİN 200 TL ,


Konutların büyük kısmının satışının tamamlandığı Eclipse Maslak'ta 1+0'dan 4+1'e kadar uzanan daire seçenekleri 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 135 metrekare ile bin 500 metrekare aralığında değişen ofislerin ise yüzde 51'i sahiplerini buldu. Ofislerin metrekare satış fiyatı ise 3 bin 200 dolardan başlıyor. Ofislerde kiralama imkanı da sunulan Eclipse Maslak Business'ta metrekaresi 20 dolardan kiralama yapmak mümkün. 


PERSONEL SERVİSLERİNE ÖZEL ÇÖZÜM


Maslak'ın en büyük sorunları arasında yer alan otopark sorununa ve araç bekleme alanlarının darlığına da bir çözüm mevcut. Projenin 600 araçlık otopark alanına ek olarak ofis alanlarının önünde oluşturulan araç bekleme bölümü de firmaların personel servisleri için kolaylık sağlıyor. 128 metrekareden 1500 metrekareye kadar istenen büyüklükte, giriş - çıkışı tamamen bağımsız olabilecek ofis alanından oluşan projede firmaların farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde özel çözümler sunulabiliyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Eclipse Maslak Busines, teknolojik donanımı ve 7/24 güvenliğiyle 'Az katta çok iş'imkanı sağlıyor. 


Sabah




Geri Dön