20 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Atlı Zincir İğne'deki temsilcilerini geri çekti!

Eczacıbaşı Atlı Zincir İğne'deki temsilcilerini geri çekti!

Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı Atlı Zincir İğne ve Makine Sanayii A.şž. Yönetim Kurulu Üyeliğinden Mustafa Sacit Basmacı'nın ve Yönetim Kurulu Başkanlığından Levent Avni Ersalman'ın istifaları hakkında bir duyuru yayınladı



Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı Atlı Zincir İğne ve Makine Sanayii A.şž. Yönetim Kurulu Üyeliğinden Mustafa Sacit Basmacı'nın ve Yönetim Kurulu Başkanlığından Levent Avni Ersalman'ın istifaları hakkında bir duyuru yayınladı. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Kuruluşumuzun %30 oranındaki iştiraki Atlı Zincir İğne ve Makine Sanayi A.şž. ile ilgili olarak 17 Aralık 2010 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu kararı kapsamında, yapmış olduğu özel durum açıklamalarını; 17 Aralık 2010 tarihinde saat :17:34:20'de 'Maddi Duran Varlık Alımı', yine aynı tarihte, saat 17:32:53'de 'Finansal Duran Varlık Satışı Başlığı' ile Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlamıştık.

Bilindiği üzere; söz konusu iştirakimizde 2010 yılında yapılan Genel Kurulda Kuruluşumuzu temsilen seçilen Mustafa Sacit Basmacı Yönetim Kurulu üyesi olarak, Levent Avni Ersalman da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bu özel durum açıklamaları kapsamında, Mustafa Sacit Basmacı 22 Aralık 2010 itibariyle Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş olup, istifa dilekçesi aynı gün söz konusu iştirakimize teslim edilmiştir.

Aynı şekilde, Levent Avni Ersalman da, bugün itibariyle istifa ederek, istifa dilekçesini söz konusu iştirakimize teslim edecektir.
 

   


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön