19 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Ormanada'da metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Ormanada'da metrekaresi 4 bin 500 dolara!

300 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ormanada"da konutların alanları 170 ile 700 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Ormanada'da metrekaresi 4 bin 500 dolara konut almak mümkün...



Zekeriyaköy"de   Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.şž. tarafından 220 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ormanada"nın inşaatına Aralık 2010"da başlandı.

103 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede teslimlerin Aralık 2013"te yapılması planlanıyor.   Projedeki villalar iki katlı, sıraevler ise üç katlı olarak tasarlanıyor.

188 adet, beş farklı tip villa; 71 adet, dört farklı sıraev olmak üzere toplam 259 üniteden meydana gelen Ormanada"da konutların alanları 170 ile 700 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Fiyatları 500 bin dolar ile 2 milyon 200 bin dolar arasında değişen konutlardan meydana gelen Ormanada"da ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satılmış durumda.

Metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 800 dolar ila 4 bin 500 dolar olan projenin özellikleri arasında; çocukların güvenle oynayabileceği, parklar ve oyun alanları ile Adakoru"da yürüyüş yapılabilecek parkurlar, spor alanları, köpek gezdirme mekanları düşünüldü. Site sakinlerinin sosyalleşebileceği Adamekan. Ormanada bostanlarında yetişen doğal meyve ve sebzeleri, haftanın belirli günlerinde Adabostan"da kurulacak pazardan taze taze seçip alma ayrıcalığı ile doğal ve lezzetli olanı tüketme imkanı olacak.

Ormanada œBirlikte Yaşam Konsepti çerçevesinde, huzur, konfor, komşuluk, güven, sürdürülebilirlik ve doğa temalarının harmanlanmasıyla oluşan bir yaşam projesi. Ormanada, şehrin nefes aldığı ormanın tam ortasında, dört bir yanı yemyeşil ağaçlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunmasının yanı sıra önde gelen eğitim ve sağlık kurumları ile alışveriş merkezlerine yakınlığı, şehir merkezine hızlı ve rahat ulaşım olanaklarıyla öne çıkıyor.

Ormanada, dünya çapında deneyim sahibi œAmerikalı Torti Gallas and Partners firmasıyla œKreatif Mimarlık"ın ortak çalışması sonucu yapıldı. Peyzaj Projeleri Alman Rainer Schmidt firması tarafından tasarlandı.

Daha çok işadamları ve önde gelen firmaların üst düzey yöneticilerinin talep gösterdiği projenin yatırım maliyeti ise 300 yüz milyon dolar.

www.ormanada.com
0.212.201 59 30



Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön