19 / 04 / 2024

Eda-Metin Özülkü çifti Bodrum'da çiftlik açtı!

Eda-Metin Özülkü çifti Bodrum'da çiftlik açtı!

Bodrum’da eşi Eda Özülkü’yle işletmeciliğe soyunan Metin Özülkü,“Yaz kış farklı projeler yapıyor olacağız. Gerçekleştireceklerimiz ileride yapacaklarımızın sinyali olacak” dedi



Bodrum’da eşi Eda Özülkü’yle işletmeciliğe soyunan Metin Özülkü,“Yaz kış farklı projeler yapıyor olacağız. Gerçekleştireceklerimiz ileride yapacaklarımızın sinyali olacak” dedi


Pop müziğinin sevilen çifti Eda - Metin Özülkü, tatil cenneti Bodrum’da mekan işletmeciliğine soyundu. Yıllardır birçok yerde sahne alan ikili, artık sevenlerini dostları Derya Taşdelenler’le ortak oldukları yeni mekanları farmville’de ağırlayacak. Eda ve Metin Özülkü çifti yeni mekanlarını ve projelerini anlattı.  


İşletmeci olmaya nasıl karar verdiniz?


Metin Özülkü: Uzun zamandır,

30 yıllık dostum işadamı Derya Taşdelenler’le Bodrum’da bir proje yapma planımız vardı. Bu düşünce içindeyken Farmville’in mülk sahibi Sedat Bey’le karşılaşmamız bizim için büyük bir fırsat oldu. Kendisiyle üç yıllık bir anlaşma imzalayarak projeye başladık.


Sezon sonunda Farmville kapanacak mı?


Eda Özülkü: Farmville’in kapalı bir mekanı mevcut, kış boyunca da bu kapalı alanda ve diğer alanlarda aktiviteler     devam ediyor olacak. Kışın yapılacak     olan organizasyonlarla ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor.


Farmville’le ilgili başka planlarınız var mı? Yaz boyunca     neler yer alacak?


M. Ö. : Birçok projede birlikte çalıştığımız, müzik dünyasının önde gelen isimlerini mekanımızda misafir etmeyi planlıyoruz. Candan Erçetin ve Selami Şahin gibi önemli isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Ağırlayacağımız sanatçı dostlarımız, buraya özel repertuar ve yorumlarıyla bizimle olacaklar. Farmville’de farklı projeler yapıyor olacağız. Bodrum’da sürekli yaşayanlarla, yaz boyunca burada olanlara bu farkı anlatmaya çalışacağız. Esasında önümüzdeki iki ay boyunca gerçekleşecek olan projeler önümüzdeki yıllarda neler yapacağımızın sinyali olacak.


EDA ÖZÜLKÜ: ‘Çiftlikte çocukları da düşündük’


Burası bir çiftlik görünümünde... Neler yapmayı planlıyorsunuz?


E. Ö. : Evet, Farmville esasında bir çiftlik ama içinde çocuklar düşünülerek yaratılmış pek çok alan var. Biz de kendimizden bir şeyler katarak bu projeyi büyüt-meye başladık. Şu anda Farmville’de kahvaltıdan başlayarak, mangal, paintball ve at binme gibi çok sayıda aktivite mevcut. Bir de restoran - bar kısmı yarattık ve ismine ‘Şarkılı’ dedik.


Farmville dışında projeleriniz neler?


M. Ö. : Buraya başlamadan hemen önce bir proje albümü çıkardık. Ancak hemen arkasında burası     olduğu için çok yoğunlaşamadık. Eylül ayı gibi tekrar albümümüze yoğunlaşmayı planlıyoruz. Yine bu albümde olan Eda Özülkü’nün seslendirdiği bir parçayla Murat Dalkılıç’ın seslendirdiği başka bir şarkıya     klip çekeceğiz. Biraz Bodrum, biraz İstanbul’a gidip gelerek devam ediyor olacağız. İstanbul’da         300 öğrencimizin olduğu bir müzik okulumuz var.     Yine orada da çalışmalarımız sürüyor.


Eklemek istedikleriniz var mı?


M. Ö. : Yaş aldıkça daha az iş yapacağımı düşünüyordum ancak şimdi tam tersi oluyor. Zaman ilerledikçe yaptıklarımın sayısı artıyor. Ancak bunu ciddi bir avantaj olarak görüyorum. Herkesin kendine hayatıyla ilgili bir misyon edinmesi gerektiğine inanıyorum. Önce yakın çevresi olmak üzere tüm insanlığa ulaşabilecek, faydalı olabilecek işler içinde olmak gerekiyor. Ben şimdiye kadar hep bu şekilde yaptım. Bundan sonra da müzik adına böyle devam edeceğim.

 

Milliyet


Geri Dön