19 / 03 / 2024

Ede Tower’da lansman 4 Mayıs’ta!

Ede Tower’da lansman 4 Mayıs’ta!

Özel fiyatların uygulanacağı lansman ile satışa sunulacak Ede Tower’ da, kullanılan her ürünün markası ve modeli satış sözleşmesinde tüm ayrıntıları ile yer alacak. Ede Tower’da lansman 4 Mayıs’ta yapılacak.



Ankara’nın yeni çekim merkezlerinden İncek’te, sosyal tesisleri ve muhteşem Mogan manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çeken  Ede Tower’ın lansmanı, 4 Mayıs Pazar günü yapılacak.


İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu ‘’Detaş Konut A.Ş.’’ ile ‘On-Taş İnşaat Ltd.Şti” şirketlerini bir araya getiren 35 katlı proje hızla ilerliyor. Kısa sürede 18. kata ulaşılan projede, satış ofisi hazır hale getirilirken, örnek dairede de son rütujlar yapılıyor.


Lansmanın yapılacağı 4 Mayıs’ta, özel fiyatların uygulanacağını bildiren proje ortaklarından Hakan Karabacak, şunları söyledi:


‘’Lansman hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Projemizi Ankaralılarla buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz.  Çok özel bir lokasyonda, çok özel konutlar inşa ediyoruz.  İnşaatın her aşamasında, her ayrıntısında en kaliteli ürünü kullanmaya özen gösteriyoruz. Birinci sınıf, birinci kalite gibi ucu açık ifadeler yerine kullanılan her ürünün modeline, markasına satış sözleşmesinde tüm ayrıntılarıyla yer veriyoruz.  Örneğin mutfakta gerçek bir İtalyan markası olan Aran Cucine’yi tercih ettik. Üretimi İtalya’da yapılmakta olan mutfaklar, projemizin en iddialı mekanı olacak. Bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbazda Siemens’in üst segment modelleri kullanılacak. Evyede Blanco’yu, klozet ,gömme rezervuar,  lavabo ve vitrifiyede ise tecihimizi İtalya-ABD ortak markası olan Bocchi’den yana kullandık. Akıllı ev sisteminde Aypro, yerden ısıtma sisteminde de  Hakan Plastik ürünü Silenta markası kullanıldı. Çelik kapı, iç kapılar, vestiyer, giyinme dolapları, lamine parkeler, ıslak zeminlerde kullanılan mermerler, daire içi led aydınlatmalar, camlar, duvar kağıtları da hep markasıyla satış sözleşmesinde yer alacak.’’


TED Ankara’ya, diğer kolejlere, üniversitelere ve kamu kurumlarına yakınlığı ile ayrıcalıklı bir konuma sahip Ede Tower’da soyunma odası dahi bulunan 1+1’lerin dışında tamamı Mogan Gölü manzaralı 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1’den oluşan 121 rezidans dairesi yer alıyor.


2013 yılının Temmuz ayında temeli atılan Ede Tower’da, anahtar teslimler 2015 yılının Kasım ayında yapılacak.





Geri Dön