29 / 03 / 2024

Ede Tower'da maliyetlerdeki artış fiyatlara yansıtılmadı!

Ede Tower'da maliyetlerdeki artış fiyatlara yansıtılmadı!

İncek Yumrutepe'de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi bu ay içinde yapacağı lansmana özel indirimi de uygulamaya başladı. Lansmana özel indirim devam ediyor...



EĞİTİM tesislerine yakınlığı ve modeni mimariye olanak sağlayan altyapısıyla Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe'de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi bu ay içinde yapacağı lansmana özel indirimi de uygulamaya başladı. 


Proje ortaklarından Serhan Bulut, ağırlıklı olarak ithal ürünlerin kullanıldığı projede, dövizdeki artışa paralel olarak maliyetlerin de yüzde 15-20 oranında arttığım söyledi. Seçim öncesi yaşanan belirsizlikten dolayı piyasalarda yaşanan durgunluğun, maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansımasının ötelendiğini kaydeden Bulut, "Seçimden soma taşların yerine oturacağına inanıyoruz. Doğal olarak maliyetlerdeki artış da fiyatlara yansıyacak. 

Ancak, Ede Tower'da bir süre daha maliyet artışım fiyatlara yansıtmama karan aldık. 


Kardan fedakarlık ederek, en a Tından nisan sonuna kadar fiyatlarımızı sabit tutacağız. Aynca, nisan ayında yapacağımız lansmana özel indirimi de şimdiden uygulama karan aldık. İndirim oranım lansman dolayısıyla henüz açıklamıyoruz. Ancak, satış ofisimizi ziyaret edenlerle paylaşıyoruz" dedi. 2013 yılının temmuz ayında temeli atılan Ede Tower'da, anahtar teslimler 2015 yılının kasım ayında yapılacak. 


Hürriyet  Ankara  Ek 




Geri Dön