18 / 04 / 2024

Edilcuoghi, New York atmosferini evinize getiriyor!

Edilcuoghi, New York atmosferini evinize getiriyor!

Çağdaş tasarım eğilimlerini İtalyan dokunuşuyla yorumlayan ve İtalya’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, eşsiz ahşap görünümlü yer karoları ve duvar seramiklerini New York atmosferi ile evinize getiriyor...



Çağdaş tasarım eğilimlerini İtalyan dokunuşuyla yorumlayan Edilcuoghi, dengeli tonların mükemmel uyumunu yansıtan New York koleksiyonu ile mekanlarda huzurlu bir ortam yaratıyor.


İtalya’nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde üretim yapan Edilcuoghi, dünyanın tarihi ve estetik açıdan öne çıkan sayılı kentlerinin belirgin mimari özelliklerini yansıttığı seramik koleksiyonları ile, kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. 


Edilcuoghi’nin New York koleksiyonu, tipik bir Soho dairesinin zarif, çağdaş tarzını yansıtan ve mekanlarda huzurlu bir ortam yaratan seramiklerden oluşuyor. Seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonlar ile mükemmel bir uyum yakalayan Edilcuoghi, eşsiz ahşap görünümlü yer karoları ve duvar seramiklerini yeni İtalyan dokunuşuyla yaşam alanlarına taşıyor. 


Çağdaş iç mimariye sahip atmosferler yaratan Edilcuoghi, mekânların yüzeylerini, birbiriyle uyumlu, doğal ve estetik New York koleksiyonu ile dekore ediyor. İleri teknoloji ürünü olan koleksiyon; ürün gamında bulunan, sadece 3 veya 5 mm kalınlığındaki, esneyebilir duvar seramiğini de, kusursuz renk uyum dengesi oluşturarak yer seramiği ile buluşturuyor.


Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya olanak sağlayan seramikleri ile Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. Dünyanın seçkin şehirlerindeki showroomlarının ardından tüm Edilcuoghi ürünleri Türkiye’de de Kale showroom’larında bulunuyor. 


Geri Dön