27 / 04 / 2024

Edilcuoghi Superlativa le evinizde doğal bir atmosfer!

Edilcuoghi Superlativa le evinizde doğal bir atmosfer!

İtalya’nın prestijli markası Edilcuoghi, doğal mermerin muhteşemliği ve güzelliğini ortaya çıkaran Superlativa koleksiyonu ile evinizde doğal bir atmosfer yaratıyor.



Benzersiz seramikleri ile kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan Edilcuoghi, ‘Superlativa’ koleksiyonunu, evinize bir doğa dokunuşu olarak sunuyor. Geniş yüzeyleri ve çeşitli yapı tiplerini zenginleştirmek amacıyla rengi ve tarzı ile defalarca oynanan Superlativa ile doğal mermerin muhteşemliği mekanlara yansıyor. 


Yüzeydeki titreşimlerle çarpıcı dekoratif sonuçların elde edildiği koleksiyon, yaşam alanlarında zarif bir ambiyans ortaya çıkarıyor. Madde ve desenin saf beyazda buluştuğu Superlativa, 60×120, 20×120, 60×60, 30×60 cm boyutlarıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor. 


Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya imkan sağlayan seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. 


Edilcuoghi’nin tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 



Geri Dön