26 / 04 / 2024

Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor!

Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor!

İtalya’ nın prestijli markası Edilcuoghi, seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonların mükemmel bir uyum yakaladığı ‘Tone Satin’ koleksiyonu ile mekanlarda zarif bir atmosfer yaratıyor. Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor.



Benzersiz seramikleri ile kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan Edilcuoghi, ‘Tone Satin’ koleksiyonunu, sadelikten gelen inceliğin ve doğal dizaynın bir yansıması olarak sunuyor. ‘Tone Satin’, değişebilir saten yüzeylerin modern tasarımla buluşması sonucu özellikle iç mekanlarda hayat buluyor. Modern, zarif ve sofistike koleksiyon, 20x60 cm boyutuyla üretiliyor. 


Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya imkan sağlayan seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. 


İtalya’nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde üretilen Edilcuoghi’nin tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 



Geri Dön