28 / 03 / 2024

Edilgres, doğadaki en özel taşları Pietra Basaltina ile mekanlara taşıyor!

Edilgres, doğadaki en özel taşları Pietra Basaltina ile mekanlara taşıyor!

Doğadaki en özel taşların birebir renklerini ve yüzeylerini seramiğe yansıtan Edilgres, iç ve dış mekanlar için çok uygun olan serisi ‘Pietra Basaltina’ ile eşsiz yaşam alanları yaratıyor.



İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres, geliştirdiği yeni doğa koleksiyonu ile, seramik ürünlere özgün yüksek kalite, mimari ve iç tasarımın çağdaş trendlerine açılıyor. Edilgres’in ortaya çıkardığı ‘Stone Lab’ koleksiyonunun doğala en yakın 10 serisinden biri olan ‘Pietre Basaltina’, Kale Italia teknolojisiyle üretilerek tüketicinin beğenisine sunuluyor. 


Edilgres, İtalya’nın Bolsena Gölü bölgesindeki yüksek silikon içerikli magma kayasından ortaya çıkan bazalt taşını, Pietra Basaltina serisi ile yaşam alanlarına taşıyor. Çok sert bir yüzeye ve porfirik yapıya (kayacı oluşturan tanelerin farklı boylarda olması) sahip demir gri renkli kaya, bu alanda geniş bir ürün portföyü sunan Edilgres’in uzmanlığı ile birebir seramiğe yansıtılıyor. 


Doğada bulunan taşların renk ve yüzey dokularının olduğu gibi korunduğu ve bu özel taşların orijinal güzelliğinin tekrar ortaya konulduğu bir üretim sürecinden geçen ‘Pietra Basaltina’, doğal taşın eşsizliğini ve şıklığını yaşam alanlarına yansıtmayı sevenlere cevap veriyor. 


Kale Italia’nın, bu özgün ürün ve üretim süreciyle ortaya çıkardığı ‘Pietra Basaltina’nın benzersiz seramikleri, kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. 



Geri Dön