25 / 04 / 2024

Edition Hotel, Billionaire Gece Kulübü'ne adres oldu!

Edition Hotel, Billionaire Gece Kulübü'ne adres oldu!

Lüksemburglu Laridel Participations S. A., Palmali Holding"e ait Edition Hotel"i adres göstererek Billionaire Gece Kulübü Turistik Tesisleri İşletmeciliği Aşž ismiyle bir inşaat firması kurdu



Lüksemburglu Laridel Participations S. A., Palmali Holding"e ait Edition Holtel"i adres göstererek Billionaire Gece Kulübü Turistik Tesisleri İşletmeciliği Aşž ismiyle bir inşaat firması kurdu.

Büyükdere Caddesi'ndeki HSBC eski genel müdürlük binasının TMSF'den alınmasıyla kurulan Edition İstanbul serisi otel, dünyada ilk kez İstanbul'da yer alması planlanıyor. Konuklarına '7 yıldızlı' konfor sunacak 'The Edition Hotel İstanbul', 100 milyon Euro'ya mal olacak.

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin 49.996 TL"lik hissesi Laridel Participations SA"a ait. Kurucu ortakları arasında İsviçreli Dominique   A. M. Warluzel,Fransız Bruno T. S. Michel, Fransız Laurence Teyyedou eşi Eckle ve İsviçreli Olivier J. Peclard"ın bulunduğu şirket, adres olarak   Büyükdere Caddesi   No. 2 Edıtıon Hotel Zemin 1 ve Zemin 2 Levent İstanbul adresini gösterdi.

şžirket ana sözleşmesi imzalanarak İTO"ya kaydı 20 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilen
şžirket, esas olarak konaklama ve benzer konaklama yerleri inşaatı gerçekleştirecek. Bunlara ilave olarak bar, diskotek, gece kulübü, lokanta, restoran, cafe, sosyal tesis, gibi alkollü ve alkolsüz içecek satışının yapılabileceği eğlence tesisleri de kurmak üzere yola çıkan şirket, bu tür işyerlerinin işletmesine de üstelenebilecek.

şžirketin yönetim kurulu başkanlığını Bruno T. S. Michel ve Dominique A. M. Warluzel üstelenirken Olivier j. Peclard başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Kuruldaki tek üye ise Mathieu P. Marcmichel.

Dünyanın en büyük 5 armatör şirketi arasında yer alan Palmali Holding, Büyükdere Caddesi'ndeki HSBC eski genel müdürlük binasını 2007 sonunda açılan ihaleyle 93 milyon TL'ye TMSF'den almıştı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön