24 / 04 / 2024

Ediz İnşaat, Gaziantep Beylerbeyi'nde 3 bin konutluk proje hayata geçiyor!

Ediz İnşaat, Gaziantep Beylerbeyi'nde 3 bin konutluk proje hayata geçiyor!

Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagülle, bugüne kadar yaptıklan projelerin sektörde kendilerine farklı bir yer edindirdiğini belirterek, Beylerbeyi bölgesinde yeni başlayacakları projede 3 bine yakın daire yapmayı planladıklarını söyledi



Bugüne kadar 4 bine yakın daire yaparak sektörün öncüleri arasında yer alan Ediz İnşaat, yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Farklı bölgelerde 4 bin civarında daire yapan sektörün öncü firmalarından Ediz İnşaat, Ediz City ve Şireci Plaza ile yine adından söz ettiriyor. Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagülle, bugüne kadar yaptıkları projelerin sektörde kendilerine farklı bir yer edindirdiğini belirterek, Beylerbeyi bölgesinde yeni başlayacakları projede 3 bine yakın daire yapmayı planladıklarını söyledi. 


DUYARLI BİNA SİSTEMİ VAR 


31 bin metrekare alan üzerinde 21 bin metrekarenin yeşil alana ayrılacağı ve 608 dairelik Ediz City projesinde 6 farklı büyüklükte daireler yaptıklarını söyleyen Karagülle, "Ediz City, şehrin merkezinde, kültür-sanat, yeme-içme ve eğlenceyi en başta kendi sakinleriyle hareketlendirecek, çevreye duyarlı bina sistemine sahip bir yapı" dedi. 

Şireci Plaza hakkında da bilgiler veren Karagülle, Her iki projede de satışların devam ettiğini ve şimdiye kadar yüzde 80 satış oranına ulaştıklarını bildiren Karagülle, Beylerbeyi Beykent'te yeni bir proje hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Karagülle, "Burada 2+1 ve 3+1 olarak toplamda 2500 veya 3000 konut yapmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı. 


Geri Dön