18 / 04 / 2024

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi'nde kuruldu.



Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi'nde kuruldu. 


Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-) a.)Şirket çelik çatı, panel, kaplama,çelik konstrüksiyon üretim alım satımı, b.)Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. c.)Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. d.)İnşaat malzemeleri alım ve satımı, ithalat ihracat işleri, e.)Konusu ile ilgili mimarlık, mühendislik, müşavirlik, çevre tanzimi, dekorasyon, restorasyon gibi sosyal tesis hizmetlerini kurmak yürütmek her nevi projeler tanzim etme ettirmek, f.)Yapı ve inşaat sektöründe kullanılan tuğla, kiremit, çimento, parke, fayans, seramik, kereste, sunta, sıhhi tesisat ve hırdavat malzemelerinin ve izolasyon mamullerinin ve bu sektörde kullanılan bilumum alet vesaire emtianın alım satımı imali, pazarlaması, ithali ve ihracı, g.)Yurt içinde ve dışında her türlü konut, turistik tesis, fabrika, otopark, okul, kreş vs. inşa etmek bu inşaatların hafriyat ve nakliyat işlerini, biten inşaatların iç dekorasyon mobilya mutfak, banyo dizaynlarını, tanzim etmek alım satım imalini yapmak, inşaatların elektrik su tesisatlarının montajını yapmak, sanayi sularını tanzim etmek, emlak işlerini ifa etmek, inşaat malzemeleri alım satımını gerçekleştirmek, h.)Şirket yukarıda gösterilen işler ile ilgili olarak her türlü danışmanlık, proje danışmanlığı, mühendislik hizmeti verebilir. i )Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fesh edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. k.)Şirket konusu ile ilgili olarak motorlu nakil vasıtaları ile her türlü binek ve ticari otoları iş makinaları menkul ve gayrimenkuller iktisap edebilir, bunları kiraya verebilir, kiralayabilir ve satabilir.  



Geri Dön