26 / 04 / 2024

Efedra Çekmeköy'de yüzde 15 peşinatla!

Efedra Çekmeköy'de yüzde 15 peşinatla!

ARY Yap ı'nın Taşdelen 'de 29 milyonluk yatırımla inşa ettiği Efedra projesinde sıfır faiz avantajı sürüyor. Yüzde 40'ı satılan proje tamamlandığında yüzde 40 prim yapacak




ARY Yapı'nın Çekmeköy Taşdelen'de yapımına başladığı Efedra'da kampanyalı satışlar devam ediyor. Satışların yüzde 40'ının tamamlandığı projede ilk fiyat avantajı ve yüzde 15 peşinatla birlikte taksitler 1+1'ler için bin 444, 2+1'ler için 2 bin, 3+1 daireler için ise 2 bin 500 biradan başlıyor. Ayrıca satış bedelinin yüzde 50'si dairelerin teslim tarihi olan Mayıs 2016'ya erteleniyor. Efedra'da alanları 76 ila 124 metrekare arasında değişen 92 konut bulunuyor. ARY Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz tüketiciyi ev sahibi yapabilmek için yola çıktıklarını belirterek, "Projeden üretime, satıştan teslime kadar inşaatın her aşamasında kalite odaklı çalışmayı prensip olarak benimsedik. Çekmeköy Efedra projesi de bu anlayışımızın eseri olacak" diye konuştu. 10 yıldır otomotiv sektöründe de faaliyet gösterdiklerini kaydeden Yılmaz, konut projelerine hız vermeyi planladıklarını anlattı. Yılmaz, "Çekmeköy Taşdelen'de 5 bin 200 metrekare arsayı satın alarak inşaatına başladığımız Efedra projesi bizim dördüncü projemiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da nitelikli ve yüksek standartlarda markalı konut projeleri geliştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 


2 YENİ PROJE YOLDA 

Proje geliştirirken lokasyonunu iyi seçmek gerektiğinin altını çizen Yılmaz, "Bulunduğu çevreyle hem uyum gösterecek hem de standartlarını yükseltecek, ihtiyaçları tespit edip gideren , hem mimari hem de yaşamsal anlamda yenilikler barındıran, yatırımcısına da kazandıran projeler olmasını hedefliyoruz" dedi. İstanbul Anadolu yakasında iki yeni yatırım çalışmaları olduğunu söyleyen Yılmaz, "Projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Buralarda da yine nitelikli spor-sosyal donatıları olan, bulunduğu bölgeye değer katacak, bireysel yatırımcılarına kazandıracak ayrıcalıklı projeler olacaktır" şeklinde konuştu. 


YÜZDE 40 PRİM YAPACAK 

Toplam yatırım değerinin 29 milyon lira olduğu Efedra projesinden 42 milyon lira ciro beklediklerini söyleyen Yılmaz, "Efedra projesi tamamlandığın da en az yüzde 40 prim yapacak. Çünkü doğa içindeki ayrıcalıklı konumu, mimarisi ve kalitesiyle üst orta gelir grubu talepleri dikkate alınarak hayata geçiriliyor" dedi. 


TAŞDELEN METROSU DEĞER KATACAK 

Projenin Çekmeköy'de yapılmasının birçok önemli nedeni olduğunu anlatan Yılmaz şöyle konuştu: "Artık konut alıcılarının tercihlerinde ulaşım faktörü birinci kriter durumuna geldi. Efedra hem Boğaziçi, hem FSM Köprüsü hem de 3.köprü bağlantı yollarına kolayca ulaşılan bir konumda bulunuyor. Planlanan Taşdelen metro durağı da bölgeye ayrı bir değer katacak. Efedra doğa içindeki ayrıcalıklı konumu, mimarisi ve kalitesiyle şık, prestijli bir proje olacak ve buradan konut sahibi olmak isteyenleri fazlasıyla memnun edecek." 


Sabah




Geri Dön