29 / 03 / 2024

Efeler Umurlu Sanayi Sitesi’nin yol sorunu çözülüyor!

Efeler Umurlu Sanayi Sitesi’nin yol sorunu çözülüyor!

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Umurlu Sanayi Sitesi’nin kangrene dönüşen 25 yıllık sorununa el attı. Efeler Belediyesi Umurlu Sanayi Sitesi’nin yollarını yapıp, site girişine tak koyarak sanayicinin sorununa son verecek.



Efeler Belediyesi, Umurlu Sanayi Sitesi’nin 25 yıllık sorununu çözmek için kolları sıvadı.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Umurlu Sanayi Sitesi’nin kangrene dönüşen 25 yıllık sorununa el attı. Efeler Belediyesi Umurlu Sanayi Sitesi’nin yollarını yapıp, site girişine tak koyarak sanayicinin sorununa son verecek. 1500 metre kare yeni yol için Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan çalışmalar tüm hızla sürerken, Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Bir yerde Efeler Belediyesi varsa, orada sorun olmaz, çare olur, hizmet olur" dedi.

Geçtiğimiz yıl hizmete başlayan Efeler Belediyesi, Umurlu Sanayi Sitesi’nde gerekli çalışmaları yapacak sayıda yeterli iş makinesine sahip olmasının ardından çalışmaları başlattı. Sanayi esnafı tarafından beğeni ile karşılanan çalışmalar, en kısa sürede sonlandırılarak esnaf rahat bir nefes alması sağlanacak. Konuyla ilgili konuşan esnaflar, "Kışın yolların çamur oluşundan dolayı iş yerlerimize ulaşmakta dahi güçlük çekiyoruz. Arabalar çamura batıyor, ön takımları hasar görüyor. Yollarımız taş döşenerek düzeltilecek. Efeler Belediyesi konuya el attı, artık başta müşterilerimiz olmak üzere biz de yol sorunu yaşamayacağız" şeklinde konuştu.


"BAŞKAN ÖZAKCAN’A TEŞEKKÜR EDERİM"

Umurlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Üncül , "Umurlu yerleşim alanı içerisinde bulunan esnaflarımızı da sanayiye taşımamızın ardından burası daha da işlevsellik kazandı. Yollarımızın toprak oluşu nedeniyle özellikle kış aylarında çok sorun yaşıyorduk. Aydın-Denizli Karayolu’ndan geçen vatandaşlar burada sanayi sitesi olduğunun dahi farkına varmıyorlardı. Efeler Belediyesi’ne durumu aktarmamızın ardından çalışmalar başlatıldı. Yollarımız düzenlenerek, sitenin girişine tak konularak sanayimiz daha güzel bir görüntüye sahip olacak. Çalışmalar için başta Belediye Başkanımız Mesut Özakcan olmak üzere tüm belediye ekiplerine teşekkür ederim" dedi.

Efeler Belediye Meclis Üyesi Mehmet Vergili, esnafın 25 senedir kendi gücüyle ayakta durmaya çalıştığını ifade ederek, "Efeler Belediye Meclisi olarak aldığımız kararla tüm küçük esnafımız bu sanayi sitesinde toplandı. Yeni yapılan otobanın çıkışı Pınardere Mahallesi’nden olacağı araçlar mecburen sanayi sitemizin yanından geçen yolu kullanacaklar ve burası daha da canlanacak. Burada sanayiyi belli eden bir tak olmayınca, burayı bilmeyenler büyük sanayi sitelerine gidiyordu. Artık o sorun da ortadan kalkacak. Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız, yapılması gereken ne varsa yapacağız" ifadelerini kullandı.


"EFELER BELEDİYESİ’NİN OLDUĞU YERDE HİZMET OLUR"

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediye olarak hizmet üretmek için var olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu; "Bilindiği gibi Efeler Belediyesi olarak oldukça büyük bir alana hizmet vermekteyiz. Kuruluşumuzda yeri kazacak bir kazma ve küreğimiz dahi yoktu. Kısa sürede belediyemizin imkanları ile iş makinelerimizi satın aldık ve almaya da devam ediyoruz. Umurlulu esnaf kardeşlerimizin sorununu en kısa zamanda çözeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından çalışmalar başlatılmış durumda. 1500 metre kare yeni yol yapıp, sanayi içerisindeki bozuk yolları da tamir edeceğiz. Çalışmalar tamamlandığında Umurlu Sanayisi oldukça güzel bir görünüm alacak. Efeler Belediyesi’nin olduğu yerde sorun değil hizmet olur"




Hürriyet 


Geri Dön