28 / 03 / 2024

Efkan Ala, Niğdelilere 3. köprüyü anlattı!

Efkan Ala, Niğdelilere 3. köprüyü anlattı!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'de katıldığı açılışta 3. köprüyü ihale ettiklerini belirterek, "Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız." dedi...




İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'de katıldığı açılışta 3. köprüyü ihale ettiklerini belirterek, "Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız." dedi.


AK Parti'nin Niğde ve Bor seçim bürolarının açılışını İçişleri Bakanı Efkan Ala yaptı.


Programda konuşan Efkan Ala, "Sandıkta AK Parti'ye attığınız her oy mazlumlara atılan adımdır. Sizden aldığımız emaneti ihanet etmeden temsil edecek yine size teslim edeceğiz. Sizin iradenizi kimse ezip geçemez. Doğru olan her şeyi yanlışla düzeltmeyeceğiz. Niğde ve Bor'da sizler bu emaneti tekrardan AK Partili belediyelere teslim edeceksiniz. 3. köprüyü ihale ettik. Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız. Biz hakla hukuku bilen insanlarız. Yeryüzünde nerede bir mazlum muhtaç varsa biz onun yanındayız. Türkiye'ye yıllardır terör belasıyla bedel ödetiyorlar. Bu beladan Türkiye'yi kurtaracağız." diye konuştu.


 

Bugün


Geri Dön