28 / 03 / 2024

Ege Boyu'nda ikinci etap teslimleri başladı!

Ege Boyu'nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.



Alaçatı, Foça, Cunda, Assos, Bitez ve Dalyan en ince detaylarıyla ve farklı konut tipleriyle EgeBoyu’nda İstanbullularla buluşuyor. İstanbul’da yaşayıp aklı Ege’de kalanların, yaşam özlemlerini karşılamak için geliştirilen EgeBoyu’nda 672 konut yer alıyor.


Ege yaşamının güzellikleri EgeBoyu’nda


Ege’nin cumbalı taş evlerinden, ahşap görünümlü panjurlarına kadar özlediğiniz pek çok detay EgeBoyu’nda. Lavanta ve kekikler, zeytin ve sakız ağaçları, mor salkım ve incir gibi Ege florasının İstanbul’da yaşayabilen güzellikleri projede hayat buluyor.


Projede brüt 3,25 metre tavan yüksekliği ile alışılmışın çok ötesinde tasarlanan ferah konutlar 365 gün tatil imkânı sunuyor.


Cunda meydanındaki güneş saati,  Foça’nın simgesi fok heykeli ve Alaçatı’daki Surf heykeli gibi Ege’nin simgesi objeler Ege’nin renkli güzelliğini taşıyor.


Ege Çarşı Sancaktepe’de

Ege’ye özgü tatları ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz dükkanlarıyla Ege Çarşı’da keyifli alışverişler sizleri bekliyor. Burger King, Migros, Starbucks Coffee, Niyazibey, Turkcell İletişim Merkezi, Kentsel 2. El Gayrimenkul Danışmanlığı, Fitness & Welness Center,  Bay ve Bayan Kuaförü, Pastane, Kuru temizleme, Oto Yıkama, çok yakında EgeBoyu’nda hizmet verecek.

Geniş sosyal olanaklar


EgeBoyu projesi sosyal donatılarıyla da sağlıklı bir yaşamın olanaklarını İstanbullularla buluşturuyor. Projenin çevresini saran 1020 metre uzunluğundaki bisiklet yolu, koşu ve yürüyüş parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası ve Yoga & Pilates Meydanı ile günün yorgunluğunu atabileceksiniz. Projede çocukların keyifli ve mutlu vakit geçirmesi için de labirent bahçeleri, meyve bahçeleri ve bisiklet parkuru gibi oyun ve aktivite alanları bulunuyor.


Sınırlı sayıda daire için son fırsat

300’den fazla dairenin teslim edildiği Egeboyu’nda yaşam başlarken, yeni satışa sunulan dairelerin satışları da devam ediyor. Eviya Gayrimenkul, İstanbul’un Anadolu yakasında Egeli bir hayat yaşamak isteyenler için  %10 peşinat ve hemen teslim avantajıyla son bir fırsat sunuyor.


Avantajlı lokasyonuyla öne çıkıyor

EgeBoyu, Anadolu yakasının hızla gelişen semtlerinden biri olan Sancaktepe’de, TEM otoyoluna 1 km, Şile otoyoluna 3 km, Sabiha Gökçen havaalanına ise 12 km mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor. Bir yıl sonra tamamlanacak Sancaktepe metrosuyla Üsküdar – Sancaktepe arası mesafe 24 dakikaya inecek.

EgeBoyu, yapılması planlanan 4000 yatak kapasiteli şehir hastanesinin de yanı başında yer alıyor.



Geri Dön