26 / 04 / 2024

Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda 5 bin TL peşinatla!

Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda 5 bin TL peşinatla!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop 25. Yıl Konutları ile, Ege Üniversitesi öğretim üyeleri ve çalışanları başta olmak üzere ortakları en uygun fiyatlarla ev sahibi yapacaklarını söyledi



Ege-Koop'un 395 konutluk 25. Yıl Konutları'nın tanıtım toplantısında konuşan Aslan, daha sonra proje kapsamında yapılan örnek konutu ve şantiye alanını basın mensuplarına gezdirdi. Karşıyaka Körfezevleri'nin bitişiğindeki konutların 30 bin metrekarelik arazi üzerinde 106 ile 237 metrekare arasında değişen büyüklüklerde olduğunu vurgulayan Aslan, "Konutlar Ege Üniversitesi'ne 5 dakika, Karşıyaka'ya ise 5 kilometre uzaklıkta. Aralık 2009'da temelini attığımız konutların kaba inşaatı 2011'de tamamlanacak, 2012 yılında da teslim edeceğiz. Ortaklara 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyoruz. İlk 2 yıl isteyenler aylık ödemelerin yüzde 50'sini ödeyebilecekler. 25. Yıl Konutları ile sadece konut değil yeni bir yaşam sunuyoruz" diye konuştu.

Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nı deneyimli mimarların tasarladığını, en iyi inşaat firmalarının yapımını üstlendiğini belirten Aslan, konutları iç mimarlarının denetiminde Çetmen Mobilya'nın mobilyalarının renklendirdiğini söyledi. Konutların yapım kalitesinin Avrasya Yapı Denetim tarafından denetlendiğini kaydeden Aslan, MetroNet firmasının elektrik hatlarından internet erişimi sunacağını dile getirdi.

500 KİŞİYE İŞ İMKANI
Projede 500 kişiye iş imkanı sağladıklarını, 9 ayda 22 bin metreküp beton ve 2 bin 500 ton demir kullandıklarını ifade eden Aslan, güneş enerji destekli sıcak su, doğalgaz merkezli ısıtma imkanı sunduklarını söyledi. Aslan, projede spor alanlarının yanı sıra bir ya da 2 havuzun yer alacağını kaydetti.

'SÖZÜMÜZ SENETTİR'
Ege-Koop'un kar amacı olmadığını vurgulayan Aslan, ortakları en uygun fiyata ev sahibi yapmayı hedeflediklerini söyledi. Aslan, "Maliyet neyse fiyat o. Fiyatlarımız anahtar teslimi fiyattır. İçinde bütün maliyetler yer alıyor. Herkes Ege-Koop'un ne kadar doğru söylediğini bilir. Başkaları gibi göz boyamayız. Bugün başka, yarın başka konuşmayız. Sözümüz senettir. Bizim fiyatlarımız, insanları konut sahibi yapacak en uygun rakamlardır" dedi.

'Yeni bir kent inşa ettik'
Aslan, proje kapsamında 5 kilometrelik yol ve kanalizasyon yapacaklarını belirterek, yeni bir kent inşa ettiklerine dikkat çekti.
İzmir'in birinci önceliğinin kent yenileme projeleri olduğunu da belirten Aslan, şöyle konuştu: "Kentin yüzde 55'i gecekondu ve kaçak yapı. İzmir'in nüfusuna her yıl 100 bin kişi ekleniyor. Yaşlanan konutların gözden geçirilmesi gerekiyor. Bunun için tüm belediye başkanlarının bir araya gelerek,  İzmir  ve çevresini yeniden planlamaları lazım. Büyükşehir'in bununla ilgili çalışma yaptığını biliyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu konuda ortak proje yapabileceğimizi ifade etti. Bize görev düşerse, bir nefer gibi hazırız."
YeniAsır/Sinan Doğan 


Geri Dön