23 / 04 / 2024

Ege-Koop Ankara konut projesi 150 milyon lira yatırımla yükseliyor!

Ege-Koop Ankara konut projesi 150 milyon lira yatırımla yükseliyor!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 640 konutluk mini bir kent inşa edecek Ege-Koop toplam 150 milyon liralık yatırıma imza atmış olacak.



Ege-Koop, İzmir'den Türkiye'ye açılma kararını Ankara'da çok özel bir proje ile hayata geçiriyor. Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 640 konutluk mini bir kent inşa edecek Ege-Koop toplam 150 milyon liralık yatırıma imza atmış olacak. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ankara'da 80 bin metrekare arsa üzerinde 130 bin metrekare inşaat alanına sahip bir  İzmir  varedeceğiz. Hem Ege-Koop'un konut alanındaki kalitesini hem de İzmir'in yaşam standardını başkentlilerle tanıştıracağız, iddialıyız, yine kooperatif modeli ile Ankara'da da fark yaşatacağız" dedi. Ege-Koop'un  Ankara  projesi ile ulusal bir marka olarak tescilleneceğini belirten Aslan, projenin kentin son yılların gözde bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde olduğunu söyledi, 'izmirlilerle Ankaralıları Ankaralılarla İzmirlileri buluşturacağız' diyen Aslan, toplam 80 bin metrekare alanda inşa edilecek konutların temelinin 2015 Mart ya da Nisan aylarında atılacağı müjdesini verdi. Aslan, "Ege-Koop Başkent Evleri'nin hem merkeze yakınlığı hem Çankaya Üniversitesi Kampüs alanının hemen dibinde olması hem de son derece elit şekilde projelendirilmesi ciddi bir talep yarattı. Hem İzmir'den hem de Ankara'dan talep var" dedi. Proje için Ankara'daki İzmirliler Derneği'nin yanı sıra Manisa, Denizli, Kütahya, Afyon, Aydın, Muğla ve Uşaklılar derneklerinin oluşturduğu Ege Platformu'nun yöneticileri ile görüşeceklerini ve 11-14 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 7. Ege illeri Tanıtım Fuarı'nda da projenin ziyaretçilere sunulacağını belirten Aslan, " Projede büyüklükleri 145 ile 280 metrekare arasında değişen 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerimiz işlevsellik ve konforu ile öne çıkacak. Prestij projesi olacak. Öyle ki otoparkı, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, saunası, yürüyüş yolları ve bir de göleti ile Ankara'da fark yaratacak" ifadelerini kullandı. 



Projede neler var? 

Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, spor sahaları, fitness center, depo, sauna, kuaför salonu, yürüyüş ve bisikler yolları, rekreasyon ve gölet alanı proje kapsamında yeralıyor. 

Projenin doğu yönünde  TOKİ  Yapracık Evleri, 500 metre güneyinde ise 18. Dönem Milletvekillerine ait villalar bulunuyor. Toplam 16 blok 6-15 ve 17'şer katlı olarak planlanıyor



Milliyet Ankara 


Geri Dön