29 / 03 / 2024

Ege Koop Başkent Evleri görücüye çıktı!

Ege Koop Başkent Evleri görücüye çıktı!

Ege-Koop'un yapacağı Başkent Evleri Projesi, Ankara merkezli Ege Platformu'nun 11-14 Aralık tarihleri arasında düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı'nda görücüye çıktı..



Ege-Koop'un yapacağı Başkent Evleri Projesi,  Ankara  merkezli Ege Platformu'nun 11-14 Aralık tarihleri arasında düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı'nda görücüye çıktı Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde 3+1,4+1 ve 4+1 dubleks dairelerden oluşan toplam 640 konutluk projesinin ilk tanıtımı 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı'nda gerçekleştirdi. 


Üç gün süren ve  İzmir  dışındaki tüm kentlerin Vali ve Belediye Başkanları düzeyinde temsil edildiği fuarda Ege-Koop Başkent Evleri standı Ankaralılardan büyük ilgi gördü. 

Projeyle toplam 150 milyon liralık yatırıma imza atmış olacaklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Sayın Murat Karayalçın'ın Kent-Koop'undan sonra Ankara'da yine kooperatif modeli ile fark yaratacağız. İzmirlilerle Ankaralılar'ı, Ankaralılarla İzmirlileri buluşturacağız. 80 bin metrekare alanda inşa edeceğimiz konutların temelini 2015 Mart ya da Nisan aylarında atmayı planlıyoruz. Ankaralılar'a eşsiz, sıcacık tatil tadında yuvalar sunacak, İzmir markası olarak da İzmirlileri yine gururlandıracağız" dedi. 


HEYECANLA BEKLİYOR 

Ege-Koop Başkent Evleri'nin hem merkeze yakınlığı hem Çankaya Üniversitesi Kampüs alanının hemen yakınında olması ve elit şekilde projelendirilmesinin ciddi bir talep yarattığını kaydeden Aslan, "Hem İzmir'den hem de Ankara'dan talep var. Ankara'daki Egeli dostlarımızın büyük çoğunluğu projede yeralma arzusunda. Çünkü projede büyüklükleri 145 ile 280 metrekare arasında değişen dairelerimiz işlevsellik ve konforu ile öne çıkacak. Otoparkı, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, saunası, yürüyüş yolları ve bir de göleti ile Ankara'da fark yaratacak" ifadelerini kullandı. 


Habertürk Egeli


Geri Dön