25 / 04 / 2024

Ege Koop Başkent Evleri'nin temeli Nisan'da atılacak!

Ege Koop Başkent Evleri'nin temeli Nisan'da atılacak!

İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyon, Aydın, Muğla ve Uşak'ın tanıtım derneklerinin oluşturduğu Ege Platformu'nun 11-14 Aralık tarihlerinde düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı'nda Ege-Koop'un Başkent Evleri Projesi görücüye çıktı




İzmir, Manisa, Denizli, Kütahya, Afyon, Aydın, Muğla ve Uşak'ın tanıtım derneklerinin oluşturduğu Ege Platformu'nun 11-14 Aralık tarihlerinde düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı'nda Ege-Koop'un Başkent Evleri Projesi görücüye çıktı. Ankaralıların projeye büyük ilgi gösterdiğini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Fuar süresince standımıza ilgi büyüktü. Toplam 640 konutun üçte birine Ankara'da yaşayan Egeli hemşerilerimiz talip oldu. En geç Nisan ayında projenin temelini atacağız" dedi. 

Projeyle toplam 150 milyon liralık yatırıma imza atacaklarını belirten Hüseyin Aslan, "Ankara'da kooperatif modeliyle fark yaratacağız. İzmirlilerle Ankaralıları buluşturacağız. 80 bin metrekare alanda inşa edeceğimiz konutların temelini Mart veya Nisan aylarında atacağız. Hazırlık aşamasında olan projemiz üç gün boyunca büyük ilgi gördü" dedi. Ege-Koop Başkent Evleri'ne kent merkezine yakınlığı nedeniyle talebin arttığını dile getiren Aslan, "Ankara'daki Egeli dostlarımızın büyük çoğunluğu projede yer alma arzusunda. Projede büyüklükleri 145 ile 280 metrekare arasında değişen dairelerimiz konforu ile öne çıkıyor. Otoparkı, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, saunası, yürüyüş yolları ve bir de göleti ile Ankara'da fark yaratacak" dedi.


Ankara'da proje önemli

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve  Ankara  Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hamit Hancı da, "Ege-Koop gibi değerli bir kurumun Ankara'da proje geliştirmesine çok önemli. Üniversite çatısı altında bu proje ile ev sahibi olmak isteyecek birçok kişi olacaktır" dedi.




Yeni Asır


Geri Dön