25 / 04 / 2024

Ege- Koop Dört Mevsim Konakları'nda yaşam başladı!

Ege- Koop Dört Mevsim Konakları'nda yaşam başladı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 60 milyon liralık yatırımla Güzelbahçe ve Urla arasında hayata geçirdikleri Dört Mevsim Konakları'nın tamamlandığını söyledi.



Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 60 milyon liralık yatırımla Güzelbahçe ve Urla arasında hayata geçirdikleri Dört Mevsim Konakları'nın tamamlandığını söyledi. 141 ayrı modern 'yaşam evini İzmir'e kazandırmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Aslan,"Konaklar, her mevsimin güzelliğinin ayrı bir keyifle yaşandığı Güzelbahçe-Urla arasında çevresi ormanla kaplı bir alanda bulunuyor. Adeta şehircilik abidesi yarattık" diye konuştu. Hüseyin Aslan, projeye destek veren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa inceye de teşekkür etti. 


www.egekoop.org.tr/


İzmir Posta Gazetesi



Haber Milliyet Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, altyapı ve üstyapıda 60 milyon liralık yatırımla yeni bir şehircilik abidesine imza attıklarını belirterek, Güzelbahçe ile Urla arasında 141 bin metrekarelik alanda ormanın içinde adı gibi dört mevsim ayrı bir özellikteki Ege-Koop 'Yaşam Sitesini de tamamladı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin de yakından ilgilendiği projede, 140 bin metrekarelik alanda 141 ayrı 'Yaşam Evi'ni İzmir'e kazandırma gururu yaşadıklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin 'Dört Mevsim'i hazır Aslan, "Oksijeni bol, birçok hastalığa şifa kaynağı olan kent, adını, sakinleri doktorlar, emekli askerler, iş çevresi ve akademisyenlerin keyifle yaşadıkları dört mevsimden alıyor" dedi. 


'Örnek yaşam alanı' 

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Ege-Koop, Güzelbahçemize Türkiye'nin ilk çelik evler projesinden sonra ikinci kez zor bir alanda, örnek gösterilebilecek bir yaşam alanı daha kazandırdı" diye konuştu. 


Milliyet Ege 



Haber Yenigün  İzmir  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ege-Koop Güzelbahçe Dört Mevsim Konakları için, 60 milyon lira harcandı Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, altyapı ve üstyapıda 60 milyon liralık yatırımla yeni bir şehircilik abidesine imza attıklarını belirterek, Güzelbahçe ve Urla arasında 141 bin metrekarelik alanda ormanın içinde adı gibi Dört Mevsimi ayrı özellikteki Ege-Koop "Yaşam Sitesi"ni de tamamladıklarını söyledi. 


Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin de yakından ilgilendiği ve çok önemsediği projede, 140 bin metrekarelik alanda 141 ayrı "Yaşam Evi"ni İzmir'e kazandırma gururu yaşadıklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Dört Mevsim Konakları, her mevsimin güzelliğinin ayrı bir keyifle yaşandığı Güzelbahçe-Urla arasında çevresi ormanla kaplı bir konumda bulunuyor. Oksijeni bol, birçok hastalığa şifa kaynağı olan kent, adını, sakinleri doktorlar, emekli askerler, iş çevresi ve akademisyenlerin keyifle yaşadıkları dört mevsimden alıyor" dedi. Kentin bir "sağlık sitesi" olduğunu anlatan Aslan, şunları söyledi: "Bir karış toprak bir yolun bile olmadığı bir bölgede, altyapı ve üstyapıda önemli yatırımlar yaptık. 60 milyon liralık yatırımla bir şehircilik abidesi yarattık. Bu tablo kentçilik tarihine yazılmış bir başarının adıdır." 


"Mucize gerçekleştirdik" 

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye projeye verdiği destekten dolayı teşekkür eden Aslan, şöyle konuştu: "5 yıl önce bu alanda böyle bir kenti kurmayı hayal etmiştik. O gün bize güvenerek bir hayali gerçeğe dönüştürmek için yola çıkan ortaklarımıza da teşekkür ediyorum. Dile kolay, 9 kilometre beton yol, 40 kilometre su, 30 kilometre elektrik hattı imalata gerçekleştirdik. İstinat duvarları başlı başına bir işti. Ama proje üstlenicisi Gez Yapı ile bu mucizeyi gerçekleştirdik. Dört mevsim yeşil, dört mevsim huzur kenti kurduk. Tüm ortaklarımıza ve İzmir'imize hayırlı olsun." Proje alanına ziyaretleriyle bir kentin kuruluş sürecine yakından tanıklık eden Peyzaj Mimarı Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise "Ege-Koop Güzelbahçemize Türkiye'nin ilk çelik evler projesinden sonra ikinci kez zor bir alanda, zor koşullarda örnek gösterilebilecek bir yaşam alanı daha kazandırdı. Bu proje konumu itibariyle çok özellikli bir yaşam kenti. Ege-Koop, kentin altyapısını, su deposunu, arıtma tesisi ve diğer sosyal tesislerini de hiç aksatmadan tamamladı. Bu bile başlı başına önemli bir sorumluluktur. Bizim yapamadığımızı yapan Ege-Koop'u yürekten kutluyorum" diye konuştu. 


Yenigün (İzmir)



Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Güzalbahçe ile Urla arasında 140 bin metrekarelik alanda yapılan "Dört Mevsim Konakları"nda yaşam başladı. Projenin 60 milyon liraya mal olduğunu belirten Ege Koop Genel Başkanı Aslan, "Mucize gerçekleştirdik" dedi 


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, altyapı ve üstyapıda 60 milyon liralık yatırımla yeni bir şehircilik abidesine imza attıklarını belirterek, Güzelbahçe ve Urla arasında 140 bin metrekarelik alanda Dört Mevsim Konakları projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 140 bin metrekarelik alanda 141 ayrı "Yaşam Evi"ni İzmir'e kazandırma gururu yaşadıklarını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bir karış toprak, bir yolun bile olmadığı bir bölgede kentçilik tarihine yazılmış bir başarının adıdır" dedi. 


Başkan Aslan, şöyle konuştu: "5 yıl önce burada böyle bir kenti kurmayı hayal etmiştik. Dile kolay, 9 kilometre beton yol, 40 kilometre su, 30 kilometre elektrik hattı imalatı gerçekleştirdik. Proje üstlenicisi Gez Yapı ile bu mucizeyi gerçekleştirdik. Dört mevsim huzur kenti kurduk."


Habertürk Egeli


Geri Dön