27 / 04 / 2024

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.




Ege-Koop,  İzmir  Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve  Ankara  başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti. İstanbul-İzmir Otoyolu ve Ankara-İzmir Hızlı Tren yatırımları, kent dışından Ege-Koop'un 13. Onur Projesine ilgiyi artırdı.


En güvenli liman gayrimenkul


İzmir Körfezi Evleri Projesi ile ilgilenenler arasında İzmir dışından da çok kişinin bulunduğunu söyleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İzmir'de yaşama isteği, son bir yılda arttı. Özellikle iki kent arasını 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-İzmir Otoyolu ve yine iki kent arasını 3,5 saate düşürecek İzmir-Ankara Hızlı Tren projeleriyle bu istek doruk noktaya ulaştı. Geleceğe yatırım yapmak ve İzmir'de yaşamak isteyen İstanbullu ve Ankaralı çok sayıda vatandaş, yeni projemize dahil oldu" dedi. Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri'nde lansman fiyatlarının emsallerinden yüzde 40-50 avantaj sağladığını ve 55 bin metrekare inşaat alanında 2+1 ve 3+1'de üç ayrı tip proje uygulandığını söyleyen Aslan, "3+1 dubleks projelerde yer tükendi. Lansman fiyatlarıyla duyurduğumuz diğer tip dairelerimiz de tükenmek üzere" dedi. Tatil süresince ortaya çıkan tablonun gayrimenkul yatırımlarının en güvenli liman olduğunu bir kez daha ortaya çıkardığını söyleyen Aslan, Ege-Koop markasının da bu limanın en güçlü amiral gemilerinden olduğunu vurguladı



Yeni Asır




Geri Dön