19 / 04 / 2024

Ege-Koop Türkiye'nin ilk gençlik köyü ÜniverSİTE'yi kuruyor!

Ege-Koop Türkiye'nin ilk gençlik köyü ÜniverSİTE'yi kuruyor!

Bu yıl yeni kampüsünde eğitime başlayan Gediz Üniversitesi'ne 5 dakika mesafede yer alan Ege-Koop'un yeni projesi Gençlik Köyü Üniver-SİTE, öğretim üyeleri ve öğrencilerin konut ihtiyaçlarına da cevap verecek



Ege-Koop'un tezlere konu olan mega uydu kent projesi bin konutluk Villakent'in yanı başında 30 dönümlük alana kurulacak olan Gençlik Köyü Üniver-SİTE'de 2 katlı müstakil bloklar yer alıyor. 2 tip projenin hayata geçirileceği bu özel sitede 47 m2'lik 1+1, 75 m2'lik 2+1 daireler bulunuyor. Proje bedeli, alt yapı, spor tesisleri, sosyal tesisler ve çevre düzenlemeleriyle 20 milyon liraya tamamlanması hedeflenen sitede; basketbol-voleybol sahaları, tenis kortu, yürüyüş parkurları, yeşil alanlar da yer alacak. Ege-Koop Gençlik Köyü Üniversi-Site'de; tamamı mobilyalı 1+1 stüdyo evler 79 bin lira, 2+1 daireler ise 106 bin liradan satışa sunulacak. Ayrıca projeye ortak olanlara sağlıklı yaşamın simgesi bisiklet hediye edilecek. Yatırımı kara dönüştürmek isteyenlerin adresi Ege-Koop Gençlik Köyü Üniver-SİTE'den bin lira peşinat ile daire sahibi olunabilecek.

Temel Nisan 2012'de

Temeli Nisan 2012'de atılacak Türkiye'nin ilk gençlik köyü, 2013 eğitim ve öğretim yılında yerleşime açılacak.

Kiracısı hazır, yatırım yapan çok kazanacak...

Bu yıl yeni kampüsünde eğitime başlayan Gediz Üniversitesi ile Çiğli'de kurulan Katip Çelebi Üniversitesi'nin öğretim üyeleri ve öğrencilerinin konut ihtiyaçlarını da karşılayacak olan bu proje, Türkiye'nin en büyük bahçeli konut projesi girişinde yer alıyor. Deprem yönetmeliğine uygun birinci sınıf malzeme kullanılarak inşa edilecek bu özgün projede yatırım yapan çok kazanacak.

Cazip yatırım fırsatı

27 yılda 100 bin kişiyi mülk sahibi yaparak İzmir'de kırılması güç bir rekoru etinde bulunduran Ege-Koop, yepyeni bir projeye daha imza atıyor. Menemen Seyrek'te 1000 bahçeli konutun yer aldığı Ege-Koop Villakent projesinin yanı başında, Gediz Üniversitesine 5 dakika mesafede 30 dönüm alanda gençlerin konut ihtiyacını karşılayacak Türkiye'nin İlk Gençlik Köyü, Üniver-SİTE kuruluyor.

20 milyon liralık yatırım

Proje bedeli, alt yapı, spor tesisleri, sosyal tesisler ve çevre düzenlemeleriyle 20 milyon liraya tamamlanması hedeflenen sitede; tamamı mobilyalı 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon müstakil daire seçenekleri bulunuyor. Kişi başına düşen 90 metrekare yeşil alanı, basketbol - voleybol sahaları, tenis kortu, yürüyüş parkurlarının da yer aldığı Üniver-SİTE'de ikişer kattan oluşan 16 müstakil blok ve 162 daire mevcut.

Bin lira peşin, üstelik bisiklet hediyeli

Ege-Koop Gençlik Köyü Üniversi-Site'de; tamamı mobilyalı 1+1 stüdyo evler 79 bin lira, 2+1 daireler ise 106 bin liradan satışa sunulacak. Ayrıca projeye ortak olanlara sağlıklı yaşamın simgesi bisiklet hediye edilecek. Yatırımı kara dönüştürmek isteyenlerin adresi Ege-Koop Gençlik Köyü Üniver-SİTE'den bin lira peşinat ile daire sahibi olunabilecek. Temeli Nisan 2012'de atılacak Türkiye'nin ilk gençlik köyü, 2013 eğitim ve öğretim yılında yerleşime açılacak.

1000 TL peşinatla yeni yatırım fırsatı

Ege-Koop Gençlik Köyü Üniver-SİTE'de daireler bin lira peşinat ve Ege-Koop kefaletinde banka kredisi ile satışa sunuluyor. Bu özel projede 1 oda 1 salon 47 metrekare daireler 79.000 TL, 2 oda 1 salon 75 metrekare daireler ise 116.000 TL. Mobilyalı olarak satışa sunulan daireler, sağlıklı yaşamın simgesi bisiklet hediyeli. Özellikle gençlerin ihtiyacı olan tüm ayrıntıların düşünüldüğü dairelerin 23,80 m2 büyüklüğündeki içinde açık mutfağın da yer aldığı yaşam alanında yatak olabilen koltuk takımlarından televizyon sehpasına, 10 metrekare büyüklüğündeki yatak odasında ise karyoladan aynalı gardıroba ve çalışma masasına kadar özel tasarım mobilyalar yer alıyor.

Merkezi doğalgazla ısınma olanağının yer alacağı sitede, yürüyüş yollan, sosyal tesisler, halı saha, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, koşu pisti, otoparkların, yeşil ve rekratif alanlar bulunuyor. Ege-Koop Gençlik Köyü Üniver-SİTE'de alt yapı ise sadece 25.000 TL olarak belirlenerek, ortaklara özel ödeme planı sunuldu. Ege-Koop'a özel faiz oranlarıyla kredi sağlanacak olan bu özel projede ortaklar 2012 yılından itibaren ayda yaklaşık 1000 TL ödeyerek, ev sahibi olabilecektir.


Geri Dön