28 / 03 / 2024

Ege-Koop'tan 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı!

Ege-Koop'tan 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı!

30 yılda 100 bin kişiyi mülk sahibi yapan Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege-Koop, İzmir'i adeta bir gelin gibi süslemeye, İzmir'e modern kent parçalan kazandırmaya devam ediyor.



30 yılda 100 bin kişiyi mülk sahibi yapan Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege-Koop, İzmir'i adeta bir gelin gibi süslemeye, İzmir'e modern kent parçalan kazandırmaya devam ediyor. 'Bugünün Yatırım, Yarının Kazancı' sloganıyla hayata geçirdiği Menemen Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu Gedizkent2 Projesine üye olanlar 5 bin lira peşinatla evsahibi olma hayalini gerçekleştiriyor. Tamamlanan örnek . 1, dairenin üyeler tarafından büyük beğeni kazandığını belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan," Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje. Bu projemizle herkes ev sahibi olacak. Konut sahibi olmak isteyenler örnek dairemizi mutlaka görmeli" dedi. 


Kiracı kalmayın 

190 dairelik Gedizkent 2 projesinin ilk etabının yıl sonunda teslim edileceğinin müjdesini veren Hüseyin Aslan, proje için Vakıfbank'ın, Ege-Koop kefaletinde piyasa şartlarına göre en düşük faizden ve masrafsız konut kredisi kullandırdığını, bu imkanın kaçırılmaması gerektiğini belirtti. 


Dünya


Geri Dön