26 / 04 / 2024

Ege Koop'tan Menemen'de 190 dairelik konut projesi!

Ege Koop'tan Menemen'de 190 dairelik konut projesi!

Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu Ege Koop, İzmir'e, modern kent parçaları kazandırmaya devam ediyor. Ege Koop Menemen'de 190 dairelik konut projesi inşa ediyor.



Ege-Koop, dar ve orta gelirli vatandaşlara Menemen'de 105 bin TL'ye 190 dairelik konut projesini uygun fiyatlarla hayata geçiriyor Türk kooperatifçilik sektörünün güçlü ve güvenilir kuruluşu EgeKoop, İzmir'e, modern kent parçalan kazandırmaya devam ediyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Gedizkent 2, her bütçeye, her keseye uygun bir proje. Lüks olarak nitelenen fahiş fiyatlı dairelerde ne varsa Gedizkent 2'de de o olacak. Bu projemizle herkes ev sahibi olacak" dedi. 


Yılın ilk 3 ayında düşüşe geçen konut talebi ve inşaat sektöründeki durağanlığa EgeKoop, yine yepyeni ve özel bir proje ile yanıt verdi. EgeKoop, yeni projesi Gedizkent 2 için de daha önce toplam bin bahçeli konuttan oluşan Villakent ile Keyifli Yaşam Evleri projelerini hayata geçirdiği Menemen ilçesini tercih etti. 


îlk harç 17 Mayıs'ta Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, temeli 17 Mayıs Cumartesi günü atılacak toplam 190 konutluk Gedizkent 2'de 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğunu kavdetti. 


Gözlem


Geri Dön