27 / 04 / 2024

Ege Plaza'nın satışları yüzde 95 tamamlandı!

Ege Plaza'nın satışları yüzde 95 tamamlandı!

Ege Plaza'da satışların yüzde 95 tamamlandı. Ege Grup'un başkentin en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor.



Merkezi konumu ve özgün mimarisiyle Ankara'nın iş yaşamına ayrıcalık katan Ege Plaza'da satışların yüzde 95 tamamlandı. Son ofislerin satışı metrekaresi 4 bin 840 TL'den sürüyor Ege Grup'un başkentin en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor. 


Merkezi konumu ve özgün mimarisiyle Ankara'nın iş yaşamına ayrıcalık getiren Ege Plaza'da satışların yüzde 95'i tamamlandı. 


Son ofislerin satışı metrekare birim fiyatı 4 bin 840 TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor. 

Ayrıcalıklı ofis şansı Modüler ofis kadarından oluşan Ege Plaza'da 3, 4 ve 17. katlarda bulunan üç adet standart ofisin brüt metrekareleri 158 metrekare ve 167 metrekare arasında değişiyor. 


Plaza'nm 2. katında yer alan restoran alanı ve en üst katında bulunan dubleks ofisler ise özel alanlar olarak ön plana çıkıyor. Brüt alanı 557 ve 704 metrekare restoran alanı istenildiği takdirde birleştirilerek bin 261 metrekarelik geniş bir alan olarak kullanılabiliyor.


 Ege Plaza'nm en üst katında yer alan brüt bin 212 ve bin 148 metrekare dubleks ofisler ise geniş alanları ve panoramik  Ankara  manzarasıyla seçkin ve ayrıcalıklı ofisler olarak tasarlandı. 


Kapalı otoparklarıyla beraber toplam 33 kat ve 110 adet bağımsız bölümden oluşan Ege Plaza, teras alanları, balkonlarıyla da plaza yaşamına nefes aldırıyor.

 

Modern mimarisinin yanı sıra akıllı bina özelliği, iklim kontrol, güvenlik ve otomasyon sistemleriyle de ileri teknolojide bir yapı narak verimli ve konforlu çalış alanları sağlıyor. 


 PROFESYONEL YÖNETİMLE SINIRSIZ HİZMET İMKÂNI SUNDU 


Ege Plaza, profesyonel yönetim anlayışıyla ofislerin temel ihtiyacı olabilecek hizmetleri kaliteli ve ekonomik bir şekilde kat maliklerine sunuyor. Ege Plaza'da, aidata dahil genel hizmetler içerisinde yer alan güvenlik, resepsiyon, vale, danışma ve ortak alan temizlik hizmetlerinin yanı sıra kafeterya, ofis temizliği, teknik ekip, toplantı odası, araç kiralama ve havaalanı transferi gibi birçok özel hizmet de bedeli karşılığında ofis sahiplerine sunuluyor. 


Miiliyet Business



İŞ GYO Ege Perla satış ofisi:

Telefon: 444 74 96 

Web Adresi: www.egeperla.com.tr



Geri Dön