25 / 04 / 2024

Ege Seramik 6 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Ege Seramik 6 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Seramik 6 Mayıs'ta genel kurul toplantısı yapacak.



Ege Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ege Seramik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yönetim Kurulu'ndan Olağan Genel Kurul Toplantısına ilişkin Davet Duyurusu:

Şirketimizin 2013 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu 06/05/2014 Salı günü, saat 10:00'da,  Ankara  Asfaltı 26.Km. Kemalpaşa/İZMİR adresinde aşağıdaki gündemde yazılı hususları görüşmek üzere toplanacaktır.

Detay bilgilendirme dökümanı ektedir. 

Elektronik Genel Kurul Sistemi üzerinden elektronik ortamda genel kurula katılacak pay sahiplerimiz katılım, temsilci tayini, öneride bulunma, görüş açıklama ve oy kullanmaya ilişkin usul ve esasları hakkında Merkezi Kayıt Kuruluşunun internet adresi olan www.mkk.com.tr adresinden bilgi alabilirler.

Şirketimizin 2013 yılı Finansal Raporları, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçi Raporları ile Yönetim Kurulu'nun Kar Dağıtım önerisi toplantı tarihinden en az yirmibir gün önce Elektronik Genel Kurul Sistemi sayfasında, şirketimizin internet adresi olan www.egeseramik.com bağlantısında erişilebilir olacağı gibi, şirketimizin yukarıda adresinde de erişime hazır bulundurulacaktır. 

Sayın ortaklarımızın belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleri saygı ile rica olunur.

Saygılarımızla, 

Yönetim Kurulu


Geri Dön