26 / 04 / 2024

Ege Seramik teknoloji yatırımlarına devam ediyor!

Ege Seramik teknoloji yatırımlarına devam ediyor!

İzmir Kemalpaşa tesislerinde 325.000 m2’lik alanda üretimine devam eden Ege Seramik, çok detaylı görüntülerin seramik yüzeyine aktarılabildiği Digital Tile teknolojisi ile sektörde bir adım önde olmayı sürdürüyor...



2009 yılında Digital Tile teknolojisini Türkiye ile tanıştıran Ege Seramik, ‘’ Digital Tile ’’e yaptığı yatırımları ile teknolojisini geliştirmeye devam ediyor. 


İzmir Kemalpaşa tesislerinde 325.000 m2’lik alanda üretimine devam eden Ege Seramik, çok detaylı görüntülerin seramik yüzeyine aktarılabildiği Digital Tile teknolojisi ile sektörde bir adım önde olmayı sürdürüyor.


Ege Seramik, Digital Tile markalı ürünlerin üretimini yaptığı digital baskı teknolojisine 2 yeni baskı makinası ekleyerek, gücüne güç kattı. Yeni makinalar teknolojinin gelişmesine paralel, seramik yüzeyde daha detaylı aplikasyonlar yapılmasına imkan sağlıyor.


Yeni yatırımlar hakkında açıklama yapan Ege Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat; ‘’ Sektörde teknolojimiz ile ön plana çıkmaya devam ediyoruz. Satın aldığımız makinalar ile Digital Tile teknolojimizi geliştirmek adına önemli adım attık. Ege Seramik olarak teknolojiye yatırımlarımız devam edecek.’’ dedi.



Geri Dön