29 / 03 / 2024

Ege Vitrifiye, Cersaie Fuarı’na katıldı!

Ege Vitrifiye, Cersaie Fuarı’na katıldı!

Vitrifiye sektörünün öncü markalarından Ege Vitrifiye, İtalya’nın Bologna şehrinde yapılacak olan dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie Fuarı’ na katıldı...



Vitrifiye sektörünün öncü markalarından Ege Vitrifiye, İtalya’nın Bologna şehrinde yapılacak olan dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie Fuarı’na katıldı. 

Ege Vitrifiye, dünya seramik ve vitrifiye sektörünün nabzının tutulduğu organizasyona koleksiyonunda yer alan ve üst segmente hitap eden yeni ürünleriyle katıldı. Ege Vitrifiye, Diamas, Mythos ve Alvona ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Fuara katılımlarıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Vitrifiye Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat; ‘’ Türk Vitrifiye sektörünün uluslararası platformda yer alması oldukça önemli. Ege Vitrifiye olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda Cersaie Fuarı’na katılım sağladık. Ege Vitrifiye’de yaptığımız yatırımların ve gelişen ürün portföyünün ihracat satışlarımıza olumlu katkı sağladığını bu fuarda gördüğümüz yoğun ilgi ile tespit etmiş bulunuyoruz.’’ dedi.

Sergilenen Yeni Seriler;

DIAMAS;

Diamas serisi, sahip olduğu şık ve modern çizgilerinin yanı sıra özgün ve sıradışı tasarımıyla da ön plana çıkmayı başarıyor. Seri, yüzeyindeki kırılmaların sağladığı yansımalar ile banyonuzda ışık şölenine davet ediyor. Serinin lavabosu minimal açık sifon sistemi ile tamamlanabilirken aynı zamanda mobilya uyumlu olarak da kullanılabiliyor.

MYTHOS;

Minimal tasarımı ile banyolara yeni bir soluk getiren Mythos serisi, fonksiyonel yapısı ile öne çıkıyor. İnce ve zarif yavaş kapanabilen kapağı, dayanıklılığı ve sessiz çalışma özelliği ile tüm banyolarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Monoblok lavabo modern ve özgün tasarımı ile dikkat çekiyor.

ALVONA;

Banyolarında sıradan ve klasik tasarımlara yer vermek istemeyenler için. Sade ve modern görünümü ile Alvona Asma Klozet mekanlarınızı yeniden yorumluyor. Yavaş kapanabilme özelliğine sahip, ince ve zarif kapağı ile farkını ortaya koyuyor. Serinin lavabosu, güçlü duruşu ile mekana ayrı bir stil katıyor.




Geri Dön