20 / 04 / 2024

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.



Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’ta gerçekleşen ISH fuarına katıldı. Fuar süresince sektör profesyonellerini standında ağırlayan firma, yeni ürünlerini ve ürün fonksiyonlarını ilgililerle paylaştı. Ege Vitrifiye’nin ihracat yaptığı Avrupalı müşterileri ve yeni potansiyel müşteriler standa oldukça ilgili gösterdi. Türkiye’de vitrifiye firmaları arasında yaptığı işlerle merak uyandıran öncü firmalardan biri olan Ege Vitrifiye, dünya platformunda da çevre dostu, su tasarruflu ürünleri ve özgün ürün tasarımlarıyla bir kez daha kendini kanıtladı.


Fuarda sergilenen ürünler arasında İtalyan tasarımcı Claudio Papa’ya ait Cataman ve Finikia serileri yoğun ilgi görürken, anti-bakteriyel yüzeyli, hijyenik özelliklere sahip lavabo ve klozetler Ege Vitrifiye standının gözde ürünlerindendi. Kaliteden ödün vermeyen ve iyi tasarımın herkesin hakkı olduğuna inanan marka Genel Müdürü Merter Savaş “Her geçen gün kendimizi geliştiriyor, trendleri yakından izleyerek piyasanın boşluklarına göre ürün çeşitliliğimizi artıyoruz. Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Unicera’dan sonra ISH Fuarında da markamızı ve doğa dostu özgün ürünlerimizi proje yöneticileri, mimarlar, müteahhitler ve tasarımcılar ile paylaştık. Sektörümüz için en önemli fuar olan ISH’de verimli, geleceğe yönelik iyi bağlantılar kurduğumuz 5 gün geçirdik. Şuan ki ihracatımızın büyük bir bölümünü oluşturan Avrupa ülkeleri inşaat sektörü profesyonellerine sahip olduğumuz uluslararası kalite standartlarını, vizyoner bakış açımızı sergilediğimiz ürünler üzerinden anlattık. Bu sene Türkiye’nin ISH’de “Partner Ülke” olarak anılması tüm sektörümüz için gurur vericiydi. Ülkemizin sahip olduğu değerleri ve markaları tüm dünyaya anlatmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye belirtti.


Son yıllarda orta ve üst segmente yönelik ürünleriyle gündeme gelen Ege Vitrifiye banyolarımızı özel yaşam alanlarına çevirmeye devam ediyor.


EGE VİTRİFİYE YENİ ÜRÜN “CATAMARAN”


Ege Vitrifiye “Catamaran” serisi ile denizin dinginliğini banyolarınıza taşıyın…


Katamaran’dan esinlenilerek tasarlanan yeni seri, okyanusların ferahlığını ve sonsuzluğunu evinizde hissettiriyor. “Catamaran” serisi; iki klozet ( asma klozet ve tek parça duvara tam dayalı klozet), iki lavabo (monoblok asma lavabo ve tezgahüstü lavabo) ve bir adet pisuar olmak üzere toplam beş özel üründen oluşuyor.


Ürünlerin her biri kendine özgü çizgisi ve ergonomik yapısıyla tasarım gücünü ortaya koyuyor. “Catamaran” serisi sayesinde özgün ve hayranlık uyandıran banyolar yaratabilirsiniz.


Catamaran serisi klozetleri, hem tasarım hem de işlevsel açıdan kusursuz ürünlerdir. Klozetler taşıdıkları kendilerine özgü çizgilerinin yanı sıra, deneyimleyenlere konforlu bir kullanım sunmakta ve su tasarrufu sağlamaktadır.


Catamaran serisi lavaboları zarif duruşlarıyla her türlü kullanım alanına ve zevke uygun seçeneklerden oluşmaktadır. Monoblok asma lavabo ve tezgahüstü lavabo alternatifleri minimal / ince kenarlı tasarımları ile fark yaratmaktadır.


Catamaran pisuar şık, modern görüntüsünü sağlayan tasarım detaylarıyla, bulunduğu alanı bambaşka bir atmosfere dönüştürmektedir.


EGE VİTRİFİYE “SELGE”



Selge; estetik, şık ve alımlı.


Evinize değer katan incelik ve farklılığı, zarafetle yansıtan seri, özgün lavabosu ve kanalsız asma klozet detayı ile yüksek performanslı banyolar yaratıyor.


Banyoların yeni trendi Selge, Ege Vitrifiye markasının estetik tasarım çizgilerine sahip, ergonomik ürünü… Lavabosu duvara kolayca monte edilebiliyor, klozeti ise yeni kanalsız tasarımı ile bakteri oluşumunun önüne geçerek maksimum hijyen sağlıyor. Bunun yanında ürün Ege Vitrifiye’nin birçok diğer ürününde de bulunan “Aquasave” özelliğine sahip, yani az su ile kusursuz temizlik sağlıyor.


Selge banyolarda hem teknolojisi hem de estetiği ile yeni bir dönem başlatıyor…



MİNİMAL LAVABOLAR RENKLİ BANYOLAR!


Vitrifiye sektörünün köklü firması Ege Vitrifiye, yeni geliştirdiği minimal lavabolarıyla tüketici ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun alanlar yaratıyor. Tezgah üstü olarak kullanılacak serinin batarya delikli ve deliksiz olmak üzere; iki adet yuvarlak, iki adet dikdörtgen, dört özel ürünü bulunuyor. Ürünler zarif çizgileri ve ince kenarlı tasarımlarıyla dekoratif çözümler sunuyor, konumlandıkları her alanda ferahlık yaratıyor. Ege Vitrifiye minimal lavabo serisi model ve renk seçeneklerinden zevkinize göre tercih yapabilir, kendi banyonuzu tasarlama imkanı bulabilirsiniz!




Geri Dön