19 / 04 / 2024

Ege Vitrifiye, İtalya’yı fethetmeye hazırlanıyor!

Ege Vitrifiye, İtalya’yı fethetmeye hazırlanıyor!

Vitrifiye sektörünün öncü markalarından Ege Vitrifiye, 22-26 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde yapılacak olan dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie Fuarı’na katılıyor...




Vitrifiye sektörünün öncü markalarından Ege Vitrifiye, 22-26 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde yapılacak olan dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie Fuarı’na katılıyor. 


Ege Vitrifiye, dünya seramik ve vitrifiye sektörünün nabzının tutulacağı organizasyona koleksiyonunda yer alan ve üst segmente hitap eden yeni ürünleriyle katılacak. Ege Vitrifiye, Diamas, Mythos ve Alvona ürünleriyle dikkatleri üzerine çekecek.


Cersaie Fuarı Yeni Pazarlar Oluşturacak.


İzmir Kemalpaşa tesislerinde 59.000 m2’lik alanda üretimine devam eden Ege Vitrifiye, İtalya’da katılacağı fuarla birlikte ihracatını arttırmayı hedefliyor. 35 ülkede 65 nokta müşterisine ulaşan Ege Vitrifiye mevcut üretiminin %40’nı ihraç ediyor. 

Fuara katılımlarıyla ilgili görüşlerini aktaran Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş; ‘’ Cersaie Fuarı, vitrifiye sektörü için oldukça önemli ve tüm vitrifiye üreticilerinin yer almak istediği bir fuar. Bu yüzden Cersaie Fuarı bizim için önemli bir organizasyon.  Fuarda sergileyeceğimiz ürünlerle Ege Vitrifiye markasını yeni pazarlara ulaştırma ve Türk vitrifiye sektörünün dünya modasında söz sahibi olabileceğini göstermek arzusundayız. ‘’ dedi.








Geri Dön