16 / 04 / 2024

Ege Yakası'nda 4.355 TL taksitle!

Ege Yakası'nda 4.355 TL taksitle!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrlmenlojl'ün İstanbul al- vent'te geliştirdiği EgeYakası'nda, konutların yüzde 80'i kısa sürede satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için ödeme planı başladı.




Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrlmenlojl'ün İstanbul al- vent'te geliştirdiği EgeYakası'nda, konutların yüzde 80'i kısa sürede satıldı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için ödeme planı başladı. Ödeme planında, banka kredisiz ve 4.355 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. 

Sinpaş GYO'nun 2011 yılında kumlan ve butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'ün, İstanbul Atakent'te 42 bin metrekarelik bir alan üzerinde yükselen projesi Ege Yakası, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. İstanbullulara, Ege'de bir tatil kasabası havasında yaşama imkanı sunan Ege Yakası projesinde konutların yüzde 80'i kısa sürede satıldı. Doğası, mimarisi ve sosyal yaşam alanlanyla, Ege yaşantısının sıcaklığım İstanbullulara sunan projede 1+1 ve stüdyo daire bulunmuyor. 



Yeni Şafak Ek


Geri Dön