16 / 04 / 2024

Ege Yapı Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Ege Yapı Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Kağıthane ve Çekmeköy projelerine hazırlanan Ege Yapı, Beyoğlu'nda da kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy'la Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yeni projelerini konuştuk...




Ege Yapı, Beyoğlu'nda kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı'nın kentsel dönüşüm projesi Hasköy'de Rahmi Koç Müzesi'nin arkasında hayata geçirilecek. Şu an 15 bin metrekare arsa hazır ancak diğer parseller için de görüşmeler devam ediyor.


Ege Yapı, Batışehir, Pega Kartal ve İzpark projelerinin maketleriyle Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı. Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy'la Ege Yapı'nın gelecek projelerini konuştuk.


Yılın ilk yarısında Kağıthane ve Çekmeköy projeleri

Çekmeköy'de Casper firmasıyla birlikte proje geliştiren Ege Yapı, proje için GOD Architecture ile çalışıyor. Aksoy, " Çekmeköy projesi bölgenin üst segment bir projesi olarak planlandı. Sıra evler şeklinde tasarlanan Çekmeköy projemizde konutlar balkon, teras veya bahçeli olacak. Projede yalnızca caddeye bakan cephede lüks dükkan ve mağazalar yer alacak. 


Kağıthane projesinde MuuM Mimarlık ile çalışan Ege Yapı, Anadolu yakasındaki Çekmeköy projesi ile Avrupa yakasındaki Kağıthane projesini aynı anda lanse etmeyi hedefliyor. 


'Yedikule'de 12,5 metreyi geçmeyecek'

Yedikule projesinin 12,5 metreyi geçmeyeceğini belirten Saygın Aksoy, " Yedikule projesi için Anıtlar Kurulu ile koordineli gidiyoruz. Burada bulunan surları restore edeğiz. Tarihi garlar korunacak. Boş kalan alanlarda projemizi inşa edeceğiz." şeklinde konuştu. Yedikule projesinin de bu yılın ilk yarısına yetiştirilmesi planlanıyor.


Çekmeköy'de 2. arazi

Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy, Çekmeköy'de ikinci arazi olduğunu belirtti. Orman içinde yer alan arazide butik bir proje yapılacak.


"Kentsel dönüşüm için 8-9 kişilik ekip kurduk"

Aksoy, " Kentsel dönüşüm için görüşmeleri dışardan insanlara yaptırmıyoruz. Bunun için firma bünyesinde 8-9 kişilik ekip kurduk. Yenisahrada 40 dönümü geçtik. İstenilen büyüklüğe ulaşmak için bekleniyor." dedi.


Batışehir'in yüzde 10'u kaldı

Tamamı teslim edilen projede Radisson Blue Hotel, Mayıs sonu açılacak. Sheraton Otel sonbaharda açılmıştı. Projedeki AVM meydanı ve caddesi teslim ediliyor. Bu yaz tamamen faaliyete geçmiş olur


Web: http://www.egeyapi.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön