24 / 04 / 2024

Ege Yapı Group'tan Kağıthane'ye karma proje!

Ege Yapı Group'tan Kağıthane'ye karma proje!

İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı.



İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı. Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Kağıthane'de yaklaşık 250 milyon dolarlık yatırımla 100 bin metrekare satılabilir alanlı bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladıklarını söylüyor. 


Avnıpa ve Asya yakalarında, biri ofis biri de villa projesi olmak üzere yeni projeler geliştirmek üzere çalışmalar da yürüttüklerini söyleyen İnanç Kabadayı, bu çalışmaların önümüzdeki günlerde netleşeceğini vurguluyor.

 

Ege Yapı Group'un EPP işbirliği, Emlak Konut ve  TOKİ  güvencesiyle Bağalarda hayata geçirdiği Batışehir projesindeki oteli önümüzdeki aylarda faaliyete geçecek. Proje içinde konumlanan 200 odalı Four Points By Sheraton Hotel'in bu yılın sonbahar aylarında hizmete açılacağını söyleyen İnanç Kabadayı, "Sonbaharda 407 daireden oluşan rezidans kısmını ve 100 civarında ofisi teslim edeceğiz" diyor. 


Ekonomist


Geri Dön