24 / 04 / 2024

Egebeta, Force markalı fotoselli kapılarını görücüye çıkardı!

Egebeta, Force markalı fotoselli kapılarını görücüye çıkardı!

Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, Uluslararası Kapı Fuarı'nda lansmanını yaptıkları ve Türk - İtalyan ortaklığıyla üretilen Force markalı fotoselli kapıların bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.




Otomatik kapı, pencere ve panjur sistemlerinde hizmet veren Egebeta, yeni markası "Force" fotoselli kapılarını sektöre sundu. Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, Uluslararası Kapı Fuarı'nda lansmanını yaptıkları ve Türk - İtalyan ortaklığıyla üretilen Force markalı fotoselli kapıların bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.


3 yıl garantili

Sistem Alüminyum profilleri ve İtalyan BFT'nin mekanizmalarıyla pazarda yerini alan Force fotoselli kapıların, yüksek performanslarıyla tercih edildiğini belirten Alişer, "Force fotoselli kapıları 3 yıl garantiyle satışa sunuyoruz. Fotoselli döner kapı, teleskopik döner kapı, hermetic kapı ve cam cama fotoselli kapı olmak üzere; farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek modellerimiz mevcut. Çıtalı ve çıtasız kanat profil seçenekleri, motorun kendini kilitleme özelliği, üçlü tekerlek taşıyıcı sistemi ve fonksiyon anahtarı ile istenilen konuma getirebilme özellikleri, Force fotoselli kapıları sektörde bir adım öne taşıyor. Yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmak için çalışıyoruz. Bunun için de Ar-Ge ve Ür-Ge'ye önem veriyoruz" diye konuştu. Yurt genelinde 400'ün üzerinde partner firmayla hizmet verdiklerini ve ulusal bir marka olarak tercih edildiklerini belirten Alişer, 20 yıllık deneyimleriyle pazar paylarını büyütmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.




Yeni Asır


Geri Dön