26 / 04 / 2024

Egebeta, Uluslararası Kapı Pencere Fuarı'nda 200 firma temsilcisini ağırladı!

Egebeta, Uluslararası Kapı Pencere Fuarı'nda 200 firma temsilcisini ağırladı!

Otomatik kapı, pencere ve panjur sistemlerinde hizmet veren Egebeta, Uluslararası Kapı Pencere Fuarı'nda yerli ve yabancı firmalarla önemli görüşmeler yaptı. Egebeta yurtiçi ve yurtdışından bin 200 firma temsilcisini ağırladı.




Otomatik kapı, pencere ve panjur sistemlerinde hizmet veren Egebeta, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Kapı Pencere Fuarı'nda yerli ve yabancı firmalarla önemli görüşmeler yaptı. Fuarda kurulu 120 metrekarelik standında 12 kişilik deneyimli ekibiyle, geniş ürün ve marka yelpazesini sergileyen Egebeta, 4 gün süren organizasyonda yurtiçi ve yurtdışından bin 200 firma temsilcisini ağırladı. Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, fuarda Anadolu buluşması gerçekleştirdiklerini ve yabancı firmalarla yeni işbirlikleri konusunda önemli adımlar attıklarını söyledi. Fuarın Egebeta'nın, artık yurtçapında tanınan ve aranan bir marka konumunda olduğunu gözler önüne serdiğini belirten Alişer, Uluslararası Kapı - Pencere Fuarı'nda gerçekleştirilen bağlantılar sayesinde halen 370 olan partner firma sayısını 470'e yükselteceklerini söyledi.


Yeni markalar

Fuarda otomatik panjur sistemi Egeroll'ün yanı sıra; yeni markaları olan "Force" fotoselli kapıları ve "Verantech" markalı otomatik veranda sistemlerini de görücüye çıkardıklarını dile getiren Gafur Alişer, "Sektöre yeni markalar kazandırmak ve ürün yelpazemizi genişletmek için çalışıyoruz. Yeni markamız olan Force fotoselli kapılar Türk-İtalyan ortaklığıyla üretiliyor. Sektörün bir diğer başarılı ismi olan Barış Tente ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle de, Verantech markalı otomatik veranda sistemlerini sektöre sunuyoruz. Fuarda sergilediğimiz tüm ürünler büyük beğeni topladı" diye konuştu. Yüksek kaliteyi uygun maliyetlerle sunduklarını vurgulayan Alişer, teknoloji altyapısına büyük önem verdiklerini, sektördeki 20 yıllık deneyimleriyle pazar paylarını büyütmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.



Yeni Asır


Geri Dön