19 / 04 / 2024

Egesel Marina teslimler 2014 Temmuz'da yapılacak!

Egesel Marina teslimler 2014 Temmuz'da yapılacak!

Egesel İnşaat' ın Marina Egesel projesi, Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çekiyor Egesel înşaat, Marina Egesel projesiyle Çeşme'ye yeni bir mimari konsept kazandırıyor...



Egesel İnşaat'ın Marina Egesel projesi, Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çekiyor Egesel înşaat, Marina Egesel projesiyle Çeşme'ye yeni bir mimari konsept kazandırıyor. 


Proje, büyüklükleri 100 ile 178 metrekare arasında değişen çok özel 14 adet daireden oluşuyor. Merkezi konumu ve yenilikçi mimari yapısıyla dikkat çeken projenin 2014 Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Çeşme'nin artık sadece yazın yaşanan bir tatil beldesi olmaktan çıktığına dikkat çeken Egesel înşaat yönetim kurulu başkanı Hüseyin Şahin, bu doğrultuda sadece bir yazlık değil; yaz kış yaşanabilecek, içinde yaşayanlara her türlü konforu sağlayabilecek bütün ayrıntıları özenle işlenmiş butik bir projeyi amaçladıklarını dile getirdi. Projenin büyük beğeni topladığını belirten Şahin, "Hem konumuyla kent merkezinin tüm olanaklarını sunan, hem de yüksek kaliteden ödün vermeyen yenilikçi projemizle Çeşme'ye adım atıyoruz. Amacımız Çeşme'de kalıcı olmak, bölgeye yeni yatırımlarla adımızı yazdırmak" dedi. Diğer yandan Torbalı Ayrancılar'da 30.000 metrekare arazi üzerine inşa edilecek olan "Triyanda Evleri" bölgede sadece bir ev değil yaşam alanı üreten ilk proje olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Şahin, "Triyanda Evleri"yle yıllardır inşaat sektöründe edindiğimiz deneyimler ışığında, iki yıl gibi bir süre içerisinde bölgeye benzersiz bir proje kazandırmış olacağız. Torbalı Ayrancılar büyük bir hızla gelişiyor" diye konuştu. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön