25 / 04 / 2024

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Firma: Egeyapı Group

Proje: Kağıthane projesi

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.



Batışehir, Pega Kartal, İzpark ve Sheraton Samsun Hotel projelerinde çalışmalara devam eden Egeyapı Group; Kağıthane projesini de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 


13 Ocak'ta ön talep sürecine başlanan  Egeyapı Group  Kağıthane projesinde ön satış tarihi Haziran ayı olarak belirlenmişti. 


Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?


Ancak çalışmalar devam ettiği için satışların yaz sonuna kadar başlaması hedefleniyor. Projede Karma konseptte hazırlanan Egeyapı Group Kağıthane projesi; 100 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Beşiktaş'a yakın mesafede konumlandırılan Egeyapı Group Kağıthane projesinde konutlar, ofisler, rezidans daireler, ticari üniteler (dükkanlar) ile alışveriş merkezi yer alacak.  


Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?


Stüdyodan 4+1'e kadar daire seçeneklerinin bulunacağı Egeyapı Group Kağıthane projesi; 60 bin metrekare arsa alanına sahip.


Cendere Vadisi'nde Vadistanbul projesini geçince Adil Işık Fabrikası'nın yanında hayata geçirilecek Egeyapı Group Kağıthane projesi; E-5, TEM otoyolu gibi ana arterlere kolay ulaşım sağlanan bölgede yer alacak. 


Egeyapı Group Kağıthane iletişim

444 53 43

http://www.egeyapigroup.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön