19 / 04 / 2024

Egeyapı'dan Yedikule ve Kağıthane'de 2 yeni proje!

Egeyapı'dan Yedikule ve Kağıthane'de 2 yeni proje!

Bağcılar'da Batışehir projesini hayata geçiren EgeYapı Group Kağıthane ve Yedikule'de 1 milyar 350 milyon TL değerinde iki yeni projeye başlıyor.



Şirketin performansı ve önümüzdeki döneme yönelik hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir projesinin yüzde 80'inin satıldığını ailelerin de yaşamaya başladığını söyledi. Dükkan ihalelerinin de yapıldığını belirten kabadayı, "120 dükkanın 80'i satıldı ve 150 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi" dedi. Bu yıl ise iki yeni proje başlatacaklarını dile getiren Kabadayı, Kağıthane'de gerçekleştirecekleri proje için yılın 2'nci yarısı ön satışa çıkacaklarını söyledi. Projenin konut, ticari üniteler, ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacağını belirten Kabadayı, Yedikule projeleri hakkında ise "Yedikule'de gerçekleştireceğimiz proje; İstanbul'un tarihi dokusuyla son derece uyumlu, turizm ve turizmi destekleyen fonksiyonları içerisinde barındıran farklı bir konsepte sahip olacak" dedi. 



Yenisahra'da da kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar yaptıklarını anlatan Kabadayı, 100 dönüm arazi üzerinde 40 dönüm ile uzlaşı sağladıklarını 2016'da harekete geçeceklerini söyledi. Kabadayı bunun haricinde Sarıyer ve Kadıköy'ün de içinde bulundupu 4 yeni projleri daha olacağını belirtti. 




EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy ise firmanın bir diğer önemli projesi Pega Kartal'ın yeni kampanyası hakkında şunları söyledi: "Kartal'da hayata geçirdiğimiz Pega Kartal projesinde 200 rezidans, 35 home-office ve 11 mağaza yer alıyor. Projenin yüzde 65'inin satışını gerçekleştirdik. Kalanlar için bir finansman modeli gerçekleştirdik. Nisan sonuna kadar sürecek modelde 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'ye yatırımcıları ev sahibi yapacak". Örneğin yıl sonunda teslim edilecek 380 bin TL tutarında bir daire sahibi olduğunuzda dairenin peşinatını 3 yılda 3 taksitle ödüyorsunuz. EgeYapı Group'un aylık 2 bin TL finansman desteğini ise 'hemen' almaya başlıyorsunuz. Banka kredisi kullanan daire sahipleri 18 ay boyunca banka kredisi tutarlarını bu finansman desteği ile ödüyor. 18 ay sonunda birlikte yatırımcılar dairelerini kiraya vererek kalan aylık ödemelerini kira getirilerinin karşılamasını sağlayabüiyor " dedi. 



Dünya


Geri Dön