19 / 04 / 2024

Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Fırat, İsmail Aygül tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye, Atakent Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.



Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Fırat, İsmail Aygül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı, ihracatını, alım ve satımını yapmak.   Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön