29 / 03 / 2024

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.



Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Türkiye Cumhuriyeti kanunlarının izin verdiği her türlü ticari emtia almak satmak, ithalat ve ihracatını yapmak B- İnşaat Malzemesinin Bir Ücret Veya Sözleşmeye Dayalı Olarak Toptan Satışını Yapan Aracılar (İnşaat Demiri Ve Kerestesi Hariç) C- Hırsız Ve Yangın Alarm Sistemleri Ve Kapı Konuşma Sistemlerinin (Diyafon) (Görüntülü Olanlar Dahil) servis ve montaj işlemi. D- Güvenlik Sistemleri Hizmet Faaliyetleri (Hırsız Ve Yangın Alarmı, Elektronik Kasa Gibi Güvenlik Sistemlerinin Kontrolü, Kurulumu, Bakımı, Alınan Alarm Sinyali İle Sistemin Doğrulanması Ve Polis, İtfaiye Gibi Birimlerin Harekete Geçirilmesi) E- Yurt içi ve yurt dışına her türlü mal ve hizmet alımı ve satımı F- Mekanik Ve Elektrik Sistemleri Konusunda Teknik Test Ve Analiz Faaliyetleri G- Dekoratif Malzemenin, Bezemelerin Ve Süslerin Montajı İle İnşaatlardaki H- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek İ- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. J- Bilgisayar, Yazılım, Elektronik Ve Telekomünikasyon Donanımlarının Ve Diğer Büro Ekipmanlarının Bir Ücret Veya Sözleşmeye Dayalı Olarak Toptan Satışını Yapan Aracılar K- Hırdavat (Nalburiye) Malzemesi Ve El Aletleri Toptan Ticareti (Çivi, Raptiye, Vida, Adi Metalden Kilit, Menteşe, Bağlantı Parçası, Çekiç, Testere, Pense, Tornavida, Takım Tezgahı Uçları, Çengel, Halka, Perçin, Vb.) L- Reklam Ajanslarının Faaliyetleri (Kullanılacak Medyanın Seçimi, Reklamın Tasarımı, Sözlerin Yazılması, Reklam Filmleri İçin Senaryonun Yazımı, Satış Noktalarında Reklam Ürünlerinin Gösterimi Ve Sunumu Vb. M- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 


Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beylerbeyi, Küplüce Mahallesi, Bey Bostanı Sokak, No:21/B.


Geri Dön