19 / 04 / 2024

Ekin Koleji Çiğli Kampüsü açılıyor!

Ekin Koleji Çiğli Kampüsü açılıyor!

"Bilgi Toplumunun Okulu" olma amacı ile kurulan ve güçlü akademik kadrosu ile 16 yıldır İzmir'de başarılı ve mutlu çocuklar yetiştiren Ekin Koleji, ikinci kampüsünü Çiğli Ataşehir'de açıyor.




2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan ve akıllı bina olarak tasarlanan Ataşehir Kampüsü, 4 bin 500 metrekarelik kapalı alan ve bin metrekare bahçeden oluşuyor. Yaklaşık 10 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen kampüste, konut yerleşim alanlarının lokasyonu. 

güneş ve rüzgar faktörleri gibi çevresel faktörler göz önünde bulunduruldu. Proje, dersliklerin, oyun alanlarının ve diğer mekanların özellikleri ile enerji ve su kullanımmda benimsenilen sürdürülebilirlik kavramı çerçevesinde tasarlandı. Okulda, büim ve matematik atölyesi, dans ve jimnastik salonu, plastik sanatlar atölyesi, seramik atölyesi. 

müzik atölyesi, drama ve satranç salonu, oyun ve etkinlik salonu, bilgisayar odası, ışık ve hayal odası ile yurt dışından gelecek yönetici ve eğitimcilere yönelik lojmanlar ve 360 kişilik konferans salonu yer alıyor. Ekin Koleji Genel Müdürü Yasemin Reşitoğlu, "Ekin Koleji markasının taşıdığı 16 yıllık güven ve kaliteyi Ataşehir'de de sergileyeceğiz" dedi. 



Posta Ege


Geri Dön