29 / 03 / 2024

Ekinci İnşaat, Mersin'de iki iş merkezi yapacak!

Ekinci İnşaat, Mersin'de iki iş merkezi yapacak!

Mersin'de üst segmente hitap eden konut inşaatları gerçekleştiren Ekinci İnşaat, önümüzdeki yıl kalitesini İstanbul ve Ankara'ya da taşımayı planlıyor



Gerekli fizibilite çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ekinci İnşaat Genel Müdürü Nesim Ekinci, 'Türkiye'de en kaliteli ve prestijli konutlar İstanbul ile Mersin'de inşa ediliyor. İki ildeki konut yapım maliyetleri arasındaki fark çok değişmemesine rağmen satış fiyat aralıkları oldukça yüksek' dedi.

şžehir dışına açılmalarının yanında Mersin'de gelecek yıl iki iş merkezi, home ofis ve lüks konut inşaatına başlayacaklarım bildiren Nesim Ekinci, 'Aynı zamanda gelecek yıl inşaat dışında bir sektöre de adım atmayı planlıyoruz. Gıda ve hayvancılık sektörlerine yönelik araştırmalar yapıyoruz' diye konuştu. İnşaat sektörüne 1968'de adım attıklarını ve 1980'e kadar Türkiye'nin muhtelif yerlerinde kamu inşaatlan yaptıklarını açıklayan Nesim Ekinci, sonrasında Mersin'de özel konut inşaatlarına başladıklarını bildirdi, inşaat sektöründe Mersin'de pek çok ilke imza attıklarını vurgulayan Ekinci, kentte hazır beton döken, 1990'lı yıllarda çukurova Üniversitesi'nde sondajla zemin etüdü yapan ilk firma olduklarına işaret etti. Mersin'de ısı yönetmeliği ile ilgili mantolama yapan ilk firma olduklarını da kaydeden Ekinci, 'Proje anlamında da sürekli kendimizi yeniliyor. Türkiye'nin ünlü mimarlanyla çalışıp bir öncekinden farklı projeler sunmaya çalışıyoruz' dedi. İnşaatlarında kaliteyi ön planda tuttuklarını vurgulayan Nesim Ekinci, 2007 - 2008'de Mersin Üniversitesi ile birlikte müşteri memnuniyeti anket çalışması yaptıklarını anlattı. Anketin son 10 yılda daire sattıkları müşterileri arasında düzenlendiğini bildiren Ekinci, yüzde 98 müşteri memnuniyeti ile karşılaştıklarını söyledi. Bitirdikleri sitelerin yönetimi tarafından plaket alan ilk firma olduklarına da değinen Ekinci, 'Bitirdiğimiz dairelerde en az beş yıl geri dönüşüm hizmetini ücretsiz yapıyoruz' dedi.

Konut sahiplerine her zaman kendileriyle irtibatlı olabilecekleri bir altyapı sağladıklarını kaydeden Nesim Ekinci, şunları söyledi: 'Örneğin şehir dışından Mersin'de ev sahibi olan kişiler bizi 24 saat arayarak yardım talep edebiliyor. Yaşanan herhangi bir sorun karşısında biz devreye giriyor ve evdeki sorunu çözümlüyoruz. Ev sahiplerine bir telefon kadar yakınız.'
'Sitelerde yaşam merkezi oluşturuyoruz'

Sitelerde yaşam merkezleri oluşturduklarını ve kullanıcılarına dört mevsimi bir arada sunduklarını kaydeden Nesim Ekinci, ev sahiplerinin yayla, deniz, tatil ihtiyaçlarını bir arada karşılayabilecekleri altyapılar hazırladıklarını söyledi. Kapalı yüzme havuzundan, hobi bahçesine spor salonundan AVM'ye kadar canlı bir yaşam merkezi hazırladıklarına dikkat çeken Ekinci, bu imkanlar göz önünde bulundurularak hazırlanan E Konsept Projesinin de tamamlandığını ve ocak ayında ev sahiplerine teslim edileceğini bildirdi. Üst segmente yönelik daireler inşa etmeleri nedeniyle ekonomik krizin yaşandığı geçen yıldan bu yana sorun yaşamadıklarını, daire satışlarının aynı hızla devam ettiğini anlatan Nesim Ekinci, şantiyelerinin tamamında günlük 300'ün üzerinde personel istihdam ettiklerini dile getirdi.
Dünya


Geri Dön