16 / 04 / 2024

Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor!

Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor!

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarında sektör profesyonelleri ile bir araya geliyor. Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor.



Çevreci ve geniş kullanım alanına sahip ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Ekobord’un standı yoğun ilgi görüyor.  


Vefa Holding bünyesinde faaliyet gösteren yeni nesil fibercement levhalar üreten Ekobord, 23 – 26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen  Ankara  Yapı Fuarı’nda sektör ile buluşuyor. Ekobord, ürünlerini 2. salonda yer alan 111 numaralı standında ziyaretçilerine tanıtıyor.


Ekobord’un bu yılbaşından itibaren seri üretime başladığını belirten Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, fibercement levhaların üretildiği Bilecik’teki tesislerinin tam kapasite ile üretime devam ettiğini söyledi. Ekobord fibercement levhaların, Vefa markalarının sunduğu ürün ve hizmetler arasında çok önemli bir yeri olan ön üretimli yapılarda kullanılan en temel malzemelerden biri olduğunun altını çizen Koçyiğit, “Ürettiğimiz yapılarda kullandığımız ana malzemelerden biri olan levhayı artık kendi tesislerimizde üretiyoruz” dedi.


Bol seçenekli çözümler sunuyor


Ekobord ile birlikte ön üretimli yapılarda sundukları entegre üretim çözümlerinde daha güçlü hale geldiklerini belirten Turan Koçyiğit, böylece hem daha hızlı hem de daha bol seçenekli çözümler sunduklarını kaydetti. Koçyiğit, “Ayrıca daha kaliteli ve daha estetik çözümleri fiyat avantajımızı kullanarak daha ekonomik sunabiliyoruz. Bu sayede pazarda önemli bir rekabet avantajı sağladık” dedi. Ekobord üretim tesisinde ürünler ile ilgili bütün teknik ve fiziksel özelliklerin testlerinin yapılabileceği bir laboratuvarın da kurulduğunu ifade eden Turan Koçyiğit, laboratuvarda ayrıca prototip ürünlerin üretiminin bile gerçekleştirilebildiğini vurguladı. Koçyiğit, fibercement levha üretim hattına eklenen kesme hattı sayesinde standart üretim ebatlarının yanında özel ebatlı ürünler de üretilebildiklerini sözlerine ekledi.


Sektörde öne çıkıyor


Ekobord fibercement levhaların, darbelere, hava koşullarına ve yangına dayanım değerleri ile sektördeki benzer amaçlar için kullanılan levhalardan daha üstün olduğuna işaret eden Turan Koçyiğit, Ekobord yeni nesil levhaların her türlü iklim koşuluna da uygun olduğunu vurguladı. Koçyiğit, izolasyon yetersizliğinden kaynaklanan enerji kayıplarının yüzde 70’lere ulaştığı Türkiye’de Ekobord fibercement levhaların, sağladığı izolasyon avantajları sayesinde de sektörde öne çıktığını vurguladı.



Geri Dön