26 / 04 / 2024

Ekol Prefabrik'te 466 TL taksitle hazır villa!

Ekol Prefabrik'te 466 TL taksitle hazır villa!

Ekol Prefabrik'te 7 bin TL peşinatla hazır villa sahibi olunabiliyor



Ekol Prefabrik'te 36 metrekare hazır villa 14 bin TL'ye, 42 metrekare hazır villa 16 bin TL'ye, 100 metrekare hazır villa 31 bin TL'ye ve 137 metrekare hazır villa 41 bin 500 TL'ye satılırken; 100 metrekare dubleks villa 36 bin 500 TL'ye, 120 metrekare dubleks villa 42 bin 500 TL'ye, 156 metrekare dubleks villa ise 54 bin TL'ye satılıyor.

Ekol Prefabrik başlattığı kampanya ile konut bedelinin yüzde 50'sini peşin alıyor, kalan yüzde 50'yi sıfır vade ile 15 aya bölüyor. Buna göre peşinatlar 7 bin TL'den, taksitler ise 466 TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde teslimler 15 gün içinde yapılırken, vadeli ödemelerde 2 ile 3 ay arasında konutlar hazır hale getiriliyor. Ekol Prefabrik yurt içinde konut yaptığı gibi yurt dışında da hazır villalar yapıyor.
 
Hazır villalarda kullanılan ürünler Ekol Prefabrik'in garantisi altında bulunuyor. Fiyatlara zemin betonu, zemin kaplaması, sermaik işleri ve hazır mutfak dolapları dahil değil. İstanbul dışı şantiyelerde montaj ekibinin montaj süresinde yeme, yatma ve yol masrafları alıcıya ait.

Prefabrik konutların diğer konutlara göre avantajları
 
İsteğe göre her türlü yerleşim ve kullanım amacına uygulanabilir.
Kısa zamanda ,hızlı ve çabuk yapılır.
Defalarca sökülüp, istenilen yere montajı yapılabilir.
İsteğe göre özel tasarımlar, modern, estetik, yeni projeler üretilebilir.
İmalat fabrikalarda yapılıp, montajı kısa sürede yerinde tamamlanıp teslim edilir.
Çevreyi kirletmeden, tahribat yapmadan montajı tamamlanır.
Vinç gerektirmez, ürünlerimiz hafif prefabrike yapılardır.
Özel temel gerektirmez, verilen projeye uygun basit grobeton yeterli olur.
Dubleks binalarda demirli radye temel hazırlanması yeterlidir.
İsteğe göre değişik seçenekli malzemeler kullanılabilir.

Doğayı tahrip etmeden, betonarmeye göre daha hızlı modern, estetik, her türlü tesisat işçiliği ile anahtar teslimi olarak yapılan prefabrike konutlar alıcının isteğine göre değişebilen alternatif projelerle Avrupa standartlarına uygun olarak modernize ediliyor. Her türlü kullanım amacına ve mimari yerleşime uygulanabilen prefabrike konut elemanları fabrikada önceden imal edilip, yerinde montajı yapılıyor. Prefabrike bina istenildiği zaman sökülüp istenilen yere monte edilebiliyor.   

Prefabrik konut teknik özellikleri

Prefabrike hazır yapılar amacına göre geniş ve uzunlukları değişken, istenilen her türlü yerleşim alanına uygulanabilecek şekilde çevre koşuları da dikkate alınarak imal ediliyor. Prefabrike evler, ses-ısı izolasyonu, yangın ve depreme dayanıklılığı bakımından uluslararası standart ölçülerinde hazırlanıyor. İsteğe göre değişik seçenekli malzemeler de kullanılıyor. Özel temel gerekmeden vinç ihtiyacı olmaksızın çevreyi kirletmeden kısa sürede monte ediliyor. Özellikle bağ evi, yayla evi, yazlık ev, kışlık ev, motel ve tatil köyleri için pratik ve ekonomik çözümdür.

Ekol Prefabrik'in vizyonu Türkiye'nin yapı sistemini dünya standartlarına ulaştırmak. Misyonu ise az zamanda çok işler yaparak insanların her türlü güvenle yaşayabilecekleri estetik, ekonomik, depreme dayanıklı, yaşanabilir mekânlar üreterek yaşam sunmak.

1997 yılından itibaren faaliyet gösteren Ekol Prefabrik, inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu her alanda; şantiye binaları (ofis, kreş, yemekhane, yatakhane, WC-duş üniteleri) sosyal tesisler, okul, sınıf, derslik, belediye, ofis binaları, sağlık ocağı, mini ofislerin yanı sıra; tek katlı, iki katlı, kapalı garajlı, verandalı, balkonlu, cumbalı olarak da istenilen ölçülerde tasarımlar yapıyor.

http://www.ekolprefabrik.com/
[email protected]
 
0 216 354 83 84
0 216 483 28 07
 

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön