19 / 04 / 2024

Ekonova Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi'ne katılıyor!

Ekonova Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi'ne katılıyor!

Ekonova, 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katılıyor.Etkinlik 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek.



Enerji tasarrufunun yeni adresi Ekonova, Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından İngiltere ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla yürütülen Great kampanyası kapsamında, 27 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da The Wyndham Grand İstanbul Levent otelinde düzenlenecek “Birleşik Krallık Teknoloji Zirvesi”ne katılıyor.


Teknoloji, IT hizmetleri, güvenlik ve Ar-Ge gibi alanlarda faaliyet gösteren Türk ve İngiliz şirketlerini bir araya getirecek Teknoloji Zirvesi’nde kuracağı özel stant ile İngiliz Endo Enterprise tarafından üretilen ve yüzde 15’e kadar yakıt tasarrufu sağlayan ürünü EndoTherm’i tanıtacak marka, ayrıca katılımcılara karbon ayak izini düşürme hakkında bilgi de verecek.


EndoTherm Nedir?

Avrupa'da ısınma gideri yüksek olan binlerce sağlık kuruluşunda, kamu binasında, konutlarda, spor merkezlerinde ve aralarına İngiltere’deki iki Hilton Oteli’nin de dâhil olduğu otel/turizm sektöründe de kullanılan yakıt tasarruf ürünü EndoTherm, tüm kazanlı ısıtma sistemlerinde yüzde 15’e kadar yakıt tasarrufunu mümkün kılıyor.


Merkezi ısıtmalı binalarda, sistemdeki su hacmine her 100 litre için bir litre EndoTherm dâhil edildiği andan itibaren tasarruf sağlamaya başlayan EndoTherm, en az dört yıl süresince kullanılabiliyor. Pek çok referans proje ile tasarruf sağladığı kanıtlanan EndoTherm, ısıtma sisteminde dolaşan suyun ısı transfer özelliklerini değiştiriyor. Böylelikle, radyatörlerin daha hızlı ısınmasını ve daha uzun süre sıcak kalmasını sağlıyor. EndoTherm kullanıldığında ısınmayı sağlayan kazan, binadaki sıcaklık derecesini aynı seviyede muhafaza edebilmek için daha az çalışıp ve daha az yakıt tüketiyor.


EndoTherm hakkında bilgi almak için www.endotherm.com.tr adresleri ziyaret edilebilir.





Geri Dön