24 / 04 / 2024

Ekosilivri projesine yoğun talep!

Ekosilivri projesine yoğun talep!

Avrupa Yakasının en fazla ruhsat verilen Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde hayata geçirilen gayrimenkul projeleri, alışveriş merkezleri, ulaşım ve sosyal yatırımlar ile bölge merkezi bir konuma ulaşırken, yapılan bu yatırımlar bölgenin çehresini değiştirdiği kadar bölgede yaşayan nüfusu da artırıy



Avrupa Yakasının en fazla ruhsat verilen Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde hayata geçirilen gayrimenkul projeleri, alışveriş merkezleri,  ulaşım ve sosyal yatırımlar ile bölge merkezi bir konuma ulaşırken, yapılan bu yatırımlar bölgenin çehresini değiştirdiği kadar bölgede yaşayan nüfusu da artırıyor. Nüfus yoğunluğundan ve trafikten kaçanlar ise Silivri’ye doğru yöneliyor.


İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki sınır ilçesi olan Silivri daha çok yazlık bir bölge olarak düşünülürken, son yıllarda yaşanan gayrimenkul hareketliliği, Silivri’yi iş bölgelerine yakın, ulaşımı rahat ve huzurlu yaşam bölgesi olarak öne çıkıyor.


Silivri’de Son İki Yılın En Fazla Konut Satışı Gerçekleşti

2015 yılının tamamında 4.170 konutun satıldığı Silivri’de yıllık ortalama satış 347 adet iken, 2016 yılının ilk 11 ayında, ortalama 407 adet konut ile geçen yılın konut satışını geçerek 4.469 adet satışa ulaştı. Kasım ayında satılan 536 konut ise aylık bazda iki yılın en yüksek satış rakamı oldu. Bu veriler ışığında, Silivri ilçesi, ilerleyen yıllarda daha fazla talep alan bir bölge olma yolunda ilerliyor.


Silivri’nin Son İki Yılı

İstanbul Silivri ilçesinde, son iki yılda satılan konut sayısı aşağıdaki aylık satış rakamlarında gerçekleşmiştir.


Ekosilivri’ye Talep Büyük

EKOSİLİVRİ projesi için bölgeyi çok önceden beri inceleyen ve analiz eden Rees Network Genel Müdürü Mehmet Afşar, “ Lansmanına başladığımız EKOSİLİVRİ butik villa projemize talep beklentimizin üzerinde oldu. Yapım aşamasında ahşap, sağlıklı ve geri dönüştürülebilir yapı ürünleri kullandığımız EKOSİLİVRİ’yi günümüz klasik yapı teknolojisinin dışında bir konseptle üretiyoruz. Güneş enerji sistemi ile enerjisini sağlayacak olması, yağmur sularının depolarda toplayarak site ortak alanlar için kullanılabilir hale dönüştürülmesi sayesinde EKOSİLİVRİ, hayatın kendisine uyumlu bir yaşam alanına dönüşüyor.” dedi.


Proje teslimlerinden sonra profesyonel site yönetimlerini de gerçekleştirdiklerini söyleyen Mehmet Afşar, “ İlk on günde gelen talepleri topladık. Uygun gün ve saatlerinde randevu tarihleri belirlemek suretiyle ilgilileri ofiste ağırlıyor ve detaylı bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Projemize ilgi duyanların ortak noktası, yapım aşamasında beton kullanılmaması ve enerjisini kendisi üretebilecek doğa dostu bir proje olması söylenebilir.” dedi.


Mehmet Afşar; Proje fiyatlarının bölge emsallerine göre avantajının yanı sıra, ödeme seçeneklerinde de faizsiz ve banka haricinde ödeme opsiyonlarının sunuluyor olması sayesinde ilginin daha fazla arttığını belirtti. Mehmet Afşar, Silivri bölgesinde gayrimenkul yatırım yapmak veya oturum amaçlı villa alma niyetinde olanların, EKOSİLİVRİ fırsatlarından yararlanmaları için bilgi almaya davet etti.


ekosilivri.com


Geri Dön