25 / 04 / 2024

Ekovilla'dan 20 bin TL'ye Ekoflex modelinde ev!

Ekovilla'dan 20 bin TL'ye Ekoflex modelinde ev!

EKOVİLLA, ulaşılabilir fiyat ve farklı model alternatifleriyle birçok aileye yuva oldu. EKOVİLLA’dan her bütçeye göre, 20 Bin TL’ye EKOFLEX modelinde ev.



2008’den bu yana  ekolojik ev konseptiyle projeler hayata geçiren EKOVİLLA, ulaşılabilir fiyat ve farklı model alternatifleriyle birçok aileye yuva oldu. Gerekli güçlendirme proseslerinden geçirilen ahşabın sağlığını ve geri dönüştürülebilir yapı ürünleri bileşenleriyle hayat bulan EKOVİLLA’nın ekolojik ev modelleri hem fiyatta cazip, hem de kurulumda pratik.

EKOFLEX, Her bütçeye  20 Bin TL’ye

EKOVİLLA ekolojik ev modellerinin her bütçe için ideal modeli olan EKOFLEX, 22 m2 net kullanım alanına sahip. 3 metre bina yüksekliği, 2,5 metre tavan yüksekliğine sahip olan EKOFLEX, 1 oda 1 salon olarak tasarlanmış durumda. Müstakil arsasına ev yapmak isteyenler için hızlı kurulum avantajı ve ahşabın sağlığını birlikte sunan EKOFLEX’in fiyatı ise devrim niteliğinde.

EKOFLEX Ses Getirecek

Uluslar arası gayrimenkul yatırım ve pazarlama firması Rees Network Genel Müdürü Mehmet Afşar, “ Konut markamız olan EKOVİLLA için uzun zamandır yeni modeller tasarlıyorduk. Her bütçe için ulaşılabilir fiyatlı modellerden daha donanımlı lüx modellere kadar alternatif yeni modeller tasarladık. EKOFLEX modeli, bunların içerisinde her bütçeye hitap eden uygun modeli.”

En uygun modelinden en lüx modeline kadar, yapı kalitesinde hiçbir farklılık olmadığını belirten Mehmet Afşar, “ fiyatlarımız tamamen yapı teknolojimizdeki faklılığımızdan kaynaklanıyor. Klasik inşaat modeline göre daha hızlı anahtar teslim sağlanan EKOVİLLA modellerinde kazanılan zaman ve iş gücü fiyatlara yansıyor.” dedi. 


Türkiye pazarı kadar yurtdışı pazarlarından da talep aldıklarını belirten Mehmet Afşar, yurtdışı için hedef ülkeler belirlediklerini, ziyaretler yapmak suretiyle hedef ülkelerde ticari bağlantılar sağladıklarını belirtti. Türkiye taleplerine özel önem verdikleri söyleyen Afşar, Türk insanını EKOVİLLA’nın yaşam kalitesi ile buluşturma ana hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. 


Geri Dön