25 / 04 / 2024

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü dönüşüm gezisinde Yakuplu ve Kavaklı'da!

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü dönüşüm gezisinde Yakuplu ve Kavaklı'da!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nü yakın markajı altına aldı. İmamoğlu, Yakuplu ve Kavaklı bölgelerinde tespitlerde bulunarak, özellikle çocukların park ve sosyal alanlarıyla ilgili yeni fikirler öne sürdü.



Mahalle gezilerine devam eden ve “Mahallelerimiz içinizi açacak nitelikli bir hale gelecek” diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftar öncesi zamanını incelemelere ayırdı.


Mahalleleri yakından inceleyerek ilçenin dönüşümüne katkı sağlayacak değerlendirmeleri yapan Başkan İmamoğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte gezisine önce Yakuplu’dan başladı. Muhitte bulunan ormanlık alanın düzenlenmesi ve daha güvenli bir ortama getirilebilmesi için talimatlar veren İmamoğlu, mahalledeki parkları da bir bir ziyaret etti. 


Yakuplu’da modern yükseliş…


İncelediği parklarda çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı İmamoğlu, park alanlarının fizibilite çalışmasını ekibiyle beraber gerçekleştirdi. İmamoğlu, bilhassa aydınlatma, futbol sahalarının düzenlenmesi, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarının yapılması gerektiği teşhisinde bulunarak, Yakuplu’ya sağlık ocağı, emekliler mekanı ve semt lokali gibi sosyal donatıların kazandırılacağını, şeffaf yapılarla bölgenin daha nitelikli hale geleceğini söyledi.


Park alanlarına çözüm geliştirdi


Başkan İmamoğlu, gezi sırasında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti. Onların talep ve sıkıntılarını dinleyen, ulaşım ve yol ile ilgili sorunlarının kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını belirten İmamoğlu, Milli Egemenlik ve Malazgirt Parklarını da ziyaret etti. Başkan ve ekibi, parkların ihtiyaçlarını belirlerken çocukların parklara ulaşmada kullandıkları yollarda yaya geçitleri ve yaya ışığı yapılacağını ifade etti. 


Seyir teraslı amfi tiyatro


Son olarak Kavaklı Sahili’ne de geçen ekip, sahilde yapılması projelendirilen amfi tiyatro alanını inceledi. Projeyi çizim üzerinde de değerlendiren ekip, sahile yeşil alanların, sosyal donatıların ve cafeterya alanının konumlandırılacağını belirtti.Başkan İmamoğlu, amfi tiyatronun yapılmasıyla bu bölgeye getirilecek pek çok etkinlik sayesinde Kavaklı Sahili’nin bambaşka bir havaya bürüneceğini ve harika bir seyir terası haline geleceğini dile getirdi.


Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön